Kakvi trbušnjaci!

Zanosna dama u crvenom bikiniju prvo je bila Playboyeva zečica, a onda je postala slavna anđelica

Kelly Gale (Foto: Instagram) Kelly Gale (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Gale (Foto: Instagram) Kelly Gale (Foto: Instagram) Kelly Gale (Foto: Instagram) Kelly Gale (Foto: Instagram) Kelly Gale (Foto: Instagram) Kelly Gale (Foto: Instagram) Kelly Gale (Foto: Instagram) Kelly Gale (Foto: Instagram) Kelly Gale (Foto: Instagram) +0 Kelly Gale (Foto: Instagram) Galerija

Viktorijina anđelica Kelly Gale pozirala je u malenom crvenom badiću i otkrila nevjerojatne trbušnjake.

24-godišnja manekenka Kelly Gale jedna je od najtraženijih modela današnjice, a prema njezinim fotografijama s Instagrama jasno je i zašto je tomu tako. 

Ljepotica švedsko-australskih korijena proslavila se zahvaljujući svom nevjerojatnom tijelu i isklesanim mišićima, a časopisi na čijim bi se naslovnicama ona pojavila obarali bi rekorde prodanosti. 

Lijepa Kelly karijeru je započela skinuvši se za slavni muški časopis Playboy, a od tada je postala i jedna od najprepoznatljivijih Viktorijinih anđelica nove generacije. 

Ova ljepotica svakodnevno fanove oduševljava objavama na Instagramu, a njezina najnovija fotka u crvenom bikiniju otkrila je da se Kelly naporno vježbanje od po dva do tri sata dnevno itekako isplati. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👙💗

Objavu dijeli Kelly Gale (@kellybellyboom)

Pozirajući na rajskim bungalovima na kristalno plavoj vodi neke tropske lokacije, anđelica je oduševila svojim formiranim trbušnjacima i skladnom linijom, a mnogi su joj obožavatelji poručili kako je naprosto prekrasna. 

Da bi ovako dobro izgledala, Kelly vježba 6 dana u tjednu tijekom cijele godine i jede samo organsku hranu - povrće, voće i ribu. Tjestenina i slatkiši strogo su joj zabranjeni, ali manekenka priznaje kako tu i tamo jednostavno ne može odoljeti sočnom burgeru. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) +4 Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Zanimljivosti Od prodavača kupona do avionske karte za Havaje koja mu je potpuno promijenila život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene