Kelly Clarkson i Brandon Blackstock bili su u braku od 2013. godine, a lani su objavili da se razvode. Procurili su detalji njihove brakorazvodne parnice.

Galerija


Pjevačica Kelly Clarkson je usred razvoda od supruga Brandona Blackstocka s kojim ima dvoje djece, a sudac u Los Angelesu ovoga je tjedna donio zanimljivu odluku. Naime, pjevačica svom suprugu mjesečno mora isplaćivati 150.000 dolara, uključujući i 45.000 dolara alimentacije za djecu, prenosi People.

Vezani članci Kelly Clarkson i Brandon Blackstock Presudila im karantena ili ona "sedma godina"? Šokirala viješću da se rastaje od supruga s kojim ima dvoje djece Kelly Clarkson (Foto: Getty) Kakva transformacija: Diva velikog vokala prilično se udebljala u posljednjih nekoliko godina

Sukladno tome, Blackstock će godišnje dobivati oko 2,4 milijuna dolara od svoje uskoro bivše supruge. Odlučeno je i da pjevačica plati 1,25 milijuna sudskih troškova za sebe, ali i supruga. Američki mediji su još ranije pisali kako je Blackstock tražio da mu Clarkson isplaćuje duplu cifru svakoga mjeseca, no sud je to prepolovio.

Kelly Clarkson je zahtjev za razvodom predala u lipnju prošle godine nakon sedam godina braka, a od onda je nekoliko puta spomenula kako ona i njezin uskoro bivši suprug imaju pravo na život te pokušava sve držati dalje od javnosti. Pjevačica je dobila skrbništvo nad dvoje djece, no on ih ima pravo posjećivati te će određeni broj dana u mjesecu biti i s njime.

Da se razvode objavili su odmah nakon karantene. Skupa sa svojom djecom su izolaciju proveli na ranču u Montani, a izvori bliski paru ističu kako su provodili zajedno više vremena nego inače te su na vidjelo počeli izlaziti problemi koje još ranije nisu rješavali.

Clarkson je tijekom čitavog braka hvalila supruga te je pričala koliko voli provoditi vrijeme s njim, no izgleda da ipak to sve nije bilo dovoljno.

Korana Gvozdić pozirala u bikiniju tri mjeseca nakon poroda i pohvalila talent svog zaručnika: "Jednostavno briljira"

Vanja Horvat pokazala fantastičnu liniju u badiću, poznate Hrvatice ne štede na lijepim riječima za nju