Kelly Brook stigla je u svoj luksuzni dom vrijedan tri milijuna funti u Londonu dok je provalnik bio u njemu. Njezin prijatelj kaže da je još u šoku.

Galerija


Britanska starleta i televizijska zvijezda Kelly Brook (40) proživljava teške trenutke nakon što je njezin luksuzni dom u Londonu u utorak opljačkan. Kako piše Daily Mail, Kelly je stigla kući nakon svoje radijske emisije i omela provalnika.

Vezani članci Kelly Brook - 3 Bez filtera i šminke druga osoba: Jedna od najseksi žena na svijetu u stvarnosti je puno drugačija nego na Instagramu Kelly Brook Bujna ljepotica pokazala malo previše tijekom ležernog izlaska, mami poglede i zakopčana do grla

Starleta je neozlijeđena, no njezini prijatelji kažu kako je veoma potresena i u šoku. Lopov je pobjegao s njezinim skupocjenim nakitom i električnim uređajima. Kellyina susjeda potvrdila je kako je dom bivšeg modela opljačkan u utorak navečer. ''Policajci su pričali sa mnom kako bi saznali jesam li išta uočila", rekla je.

Starletin prijatelj rekao je kako je policija stigla u njezin dom između 19 i 20 sati u utorak, ali lopov je uspio pobjeći prije njihova dolaska. ''Ukrao joj je nakit i električne uređaje, no više ju je uplašila činjenica što je netko upao u njezin dom", ispričao je za Daily Mail. Policajci još nisu nikoga uhitili.

Kelly osim luksuznog stana vrijednog tri milijuna funti u Londonu posjeduje i imanje u Kentu koje se procjenjuje na milijun funti. Starleta je u vezi s francuskim modelom i glumcem Jeremyjem Parisijem (33).

Akademija nakon kritike javnosti objasnila zašto je iz Oscara izostavila zvijezdu Beverly Hillsa