Radi se o britanskoj starleti Kelly Brook koja se jako promijenila od svojih početaka.

Galerija


O tijelu 39-godišnje britanske starlete već se godinama raspravlja.

Vezani članci Kelly Brook i Jeremy Parisi (Foto: Profimedia) Njezin se izgled s godinama transformirao: Od mršavice s početka karijere do žene koja se ne opterećuje kilogramima Kelly Brook (Foto: Profimedia) Ponosi se svojom figurom: Čipkasti bikini jedva je izdržao bujne obline jedne od najljepših Britanki

Radi se o smeđokosoj Kelly Brook koja se jako promijenila od svojih početaka. I dok je još 2010. godine bila mršavica, Kelly je natukla poprilični broj kilograma, no publika se i dalje divi njezinim bujnim oblinama.

Starleti su kilogrami poprilično promijenili i lice, no ona je to sve pretvorila u svoju prednost, pa je zaposlenija nego ikad.

2017. godine njezino je tijelo proglašeno "najljepšim", a to je potvrdilo Sveučilište na Texasu.

No, najzanimljiviji dio je zapravo taj da je idealnim ženskim tijelom proglašeno ono za koje će mnoge žene vjerojatno reći da vlasnica ipak treba skinuti barem nekoliko kilograma.

Tako se oko njezinog tijela već godinama lome koplja, a dok neki tvrde kako je Kelly još ljepša s više kilograma, drugi žale za onom starom.

Iako se neko vrijeme ljutila na razne komentare i rasprave na račun svog tijela, atraktivna brineta radi, zarađuje te uživa u sretnoj vezi sa zaručnikom, modelom Jeremyjem Parisijem koji je 6 godina mlađi od nje te je nekad bio jako uspješan u judu, zbog čega žene obožavaju gledati njegove golišave fotografije. 

2005. godine Kelly je časopis FHM proglasio najseksi ženom na svijetu, a i dan danas je često na listama 100 najljepših žena. Svojevremeno Kelly je zaludjela i glumca Billyja Zanea s kojim se i zaručila, no zaruke su prekinute 2008. godine nakon 4 godina ljubavi.

Milanka Opačić s minivalom na glavi? O da! Pogledajte kako je izgledala prije deset godina

I Srbi imaju Grdovića: Aca Lukas pokazao kako on lupa aute te što napravi nakon toga