A osmijeh od uha do uha

Bujna ljepotica pokazala malo previše tijekom ležernog izlaska, mami poglede i zakopčana do grla

Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook i njezin prsten (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: AFP) +0 Kelly Brook (Foto: AFP) Galerija

Za britanskom starletom Kelly Brook svi su se okretali dok se u Londonu prošetala u košulji ispod koje očito nije nosila grudnjak.

Britanska starleta i radijska te televizijska zvijezda Kelly Brook oduzima dah svojom bujnom figurom, a paparazzi je vjerno prate na svakom koraku.

Pogledaj i ovo showbuzz Osmijeh od uha do uha Lepršava košulja bujne ljepotice potaknula na raspravu, nosi li ispod nje grudnjak ili ne?

Uhvatili su je tako i na putu za posao u Londonu, a poglede je privlačila jesenskim stajlingom. Nasmiješena kao i uvijek, Kelly se prošetala u suknji s leopard-uzorkom i smeđoj košulji ispod koje očito nije nosila grudnjak te su joj se jasno nazirale bradavice.

Brook se nedavno obračunala i s hejterima koji su je prozvali da živi na staroj slavi te su joj poručili da niti malo nije seksi, no ona je svima spremno odgovorila. Istaknula je kako ljudi očito ne mogu prihvatiti da više nema 20 godina te nije pin-up djevojka kakvom ju pamte, no nije se obazirala na zle jezike. 40-godišnja Kelly priznala je kako je nabacila koji kilogram tijekom karantene, no dodala je da se sjajno osjeća u svom tijelu.

Starleta je u vezi s francuskim modelom i glumcem Jeremyjem Parisijem (33), s kojim živi u svom luksuznom stanu u Londonu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene