Za britanskom starletom Kelly Brook svi su se okretali dok se u Londonu prošetala u košulji ispod koje očito nije nosila grudnjak.

Galerija


Britanska starleta i radijska te televizijska zvijezda Kelly Brook oduzima dah svojom bujnom figurom, a paparazzi je vjerno prate na svakom koraku.

Vezani članci Kelly Brook (Foto: Instagram) Raskošno tijelo ove ljepotice podiže temperature: U moru mršavica, njezine obline melem su za oči Kelly Brook (Foto: Profimedia) Oko njezinog tijela godinama se vodi rat, no nju to ne sprječava da hoda u ovako uskim komadima

Uhvatili su je tako i na putu za posao u Londonu, a poglede je privlačila jesenskim stajlingom. Nasmiješena kao i uvijek, Kelly se prošetala u suknji s leopard-uzorkom i smeđoj košulji ispod koje očito nije nosila grudnjak te su joj se jasno nazirale bradavice.

Brook se nedavno obračunala i s hejterima koji su je prozvali da živi na staroj slavi te su joj poručili da niti malo nije seksi, no ona je svima spremno odgovorila. Istaknula je kako ljudi očito ne mogu prihvatiti da više nema 20 godina te nije pin-up djevojka kakvom ju pamte, no nije se obazirala na zle jezike. 40-godišnja Kelly priznala je kako je nabacila koji kilogram tijekom karantene, no dodala je da se sjajno osjeća u svom tijelu.

Starleta je u vezi s francuskim modelom i glumcem Jeremyjem Parisijem (33), s kojim živi u svom luksuznom stanu u Londonu.

Fatalnoj Nikiti upucavao se i Putin, a evo kako danas izgleda plavuša koja je prije 20 godina osvojila svijet