Sigurno mu je bilo dobro jutro, uz golu ljepoticu u naručju. No, na fotografiji je nešto sasvim drugo privuklo pozornost.


Ova britanska ljepotica često objavljuje provokativne fotografije, pa ni najnovija nije neko čudo. No, mnogima je zapelo za oko nešto drugo.Kelly Brook ležala je sa svojim zgodnim dečkom Jeremyjem Parisijem u krevetu u Parizu. Fotografirali su se u golišavom zagrljaju, a ponosni Parisi objavio je fotku na svom Instagramu.

Vezani članci Kelly Brook (Foto: Profimedia) Britanka koju su nazivali savršenom ženom prošetala je detalj koji je potaknuo mnoga govorkanja.... Kelly Brook (Foto: Profimedia) Ponosi se svojom figurom: Čipkasti bikini jedva je izdržao bujne obline jedne od najljepših Britanki

Uz golu Kelly u svom naručju jutro mu je sigurno bilo dobro. 'Jutro u Parizu sa mojom dragom', napisao je uz fotku Jeremy. Golišavi selfie izazvao je veliku pažnju, no ne zbog činjenice da su Kelly i Jeremy goli, već zbog ogromnog prstena koji Kelly nosi na ruci. Postavlja se pitanje jesu li se u gradu ljubavi i zaručili? Ako nisu, trebali bi, jer tko bi lijepu Kelly pustio iz naručja?