Pravi spektakl

On je mišićavi muškarac nadljudske snage!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

No, nije samo to...

Novi Herkul stiže nam za par dana u kina, a dok ga čekamo, uživajte u scenama sa seta filma, u kojima je glavni glumac često bez majice.

Pogledaj i ovo showbuzz Tko bi rekao?! Otkrio tajnu svojih mišića

Priča o Herkulu, grčkom mitološkom biću koje je polu-bog polu-čovjek, novi je filmski spektakl u kojem glavnu ulogu nosi mladi glumac Kellan Lutz.

Borba za goli život upravo je postala – uzbudljivija!

Glumac je prionuo na posao te jača svoje mišiće dok se priprema za scenu na setu novog filma 'The Legend of Hercules'.

Film će od 10. siječnja igrati u kinima, a mi vam donosimo video u kojem je 28-godišnja zvijezda filma uglavnom bez majice. 'Jedva čekam pokazati film svijetu 10. siječnja. Ima ponešto za svakoga', rekao je Kellan.

Tisućama godina grčka mitologija fascinira generacije i inspiracija je za bez­broj priča o nastanku svijeta i antičkim vjerovanjima. Jedan od najpoznati­jih mitova je onaj o polubogu Herkulu, sinu smrtnice i boga Zeusa, koji je slavu stekao zahvaljujući legendarnim avanturama, neustrašivim bitkama i nevjerojatnim pobjedama.

Legenda o Herkulu visoko je budžetna hollywoodska ekranizacija ove prastare priče sa spektakularnim pogledom na povijest zahvaljujući fantas­tičnoj scenografiji, raskošnim kostimima te detaljnim replikama oružja i borbenih stilova. Ovo je film prepun akcije, sa scenama u kojima su sudje­lovale tisuće statista i konja, čime je u potpunosti pogođen duh antike.

U glavnoj ulozi u Legendi o Herkulu pojavljuje se Kellan Lutz, mladi glumac u usponu koji je slavu stekao Sumrak sagom, dok će naši gledatelji zasigurno uočiti njegovog učitelja Hirona kojeg je maestralno odigrao Rade Šerbedžija.

Priča o Herkulu utjecala je na brojne današnje heroje, bilo one u stripu, modernoj književnosti ili na filmu. On je kroz cijelu povijest uvijek bio naj­veći superjunak.

No, Legenda o Herkulu ne prikazuje samo mišićavog muškarca nadljudske snage i nevjerojatnih djela, nego i mladića koji se mo­ra suočiti s vlastitim identitetom poluboga s ljudskim emocijama.

Redatelj filma je Renny Harlin, a u LEGENDI O HERKULU glume osim Kellana Lutza i Rade Šerbedžije i Liam McIntyre, Gaia Weiss te Liam Garrigan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene