Uživa u majčinstvu

Umorna, ali ispunjena: Slavna glumica prvi se put prošetala s drugim djetetom

Keira Knightley (Foto: Profimedia) Keira Knightley (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Keira Knightley (Foto: Profimedia) Keira Knightley (Foto: Profimedia) Keira Knightley (Foto: Profimedia) Keira Knightley i James Righton (Foto: AFP) Keira Knightley i James Righton (Foto: AFP) Keira Knightley i Jamie Dornan (Foto: AFP) Keira Knightley i Rupert Friend (Foto: AFP) Keira Knightley (Foto: Profimedia) Keira Knightley (Foto: Profimedia) +0 Keira Knightley i James Righton (Foto: Profimedia) Galerija

Keira Knightley ljubavnu sreću pronašla je sa suprugom Jamesom Rightonom, s kojim je nedavno dobila drugo dijete.

34-godišnja holivudska glumica Keira Knightley nedavno je rodila drugo dijete.

Pogledaj i ovo Jamie Dornan - 8 Žene su za njim vrištale Proslavio se ulogom u erotskoj drami nakon koje se teško može riješiti titule seks-simbola, a u stvarnosti je potpuno drugačiji tip muškarca!

Slavna glumica dugo je skrivala trudnoću, a kćerkica Delilah na svijet je stigla nedavno.

Kćerkica Edie stigla je 2015. godine, a otac djevojčica je glazbenik James Righton iz benda Klaxons s kojim se Keira počela viđati u veljači 2011. godine. Vjenčanje je održano 2 godine kasnije.

Prije nego se smirila uz glazbenika, Keira je imala poprilično zanimljiv ljubavni život. Od 2001. do 2003. godine hodala je s glumcem Delom Synnottom, a ubrzo nakon prekida zavela je irskog ljepotana i zvijezdu filma "Pedeset Nijansi Sive" Jamieja Dornana.

Par je u vezi bio 2 godine, a iste godine počela se viđati s kolegom iz filma "Ponos i predrasude" Rupertom Friendom s kojim je provela čak 5 godina. Ipak, tek je James bio "onaj pravi".

Keira uživa u majčinstvu i obiteljskim šetnjama, no tijekom posljednje glumica je viđena s poprilično umornim izrazom lica, a u obiteljskim obavezama pomaže joj majka Delilah.

Dame su viđene u šetnji Londonom, a ovo je bilo prvi put da je holivudska glumica pokazala kćerkicu svijetu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) +6 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Celebrity Kraljica Halloweena ove je godine uspjela sve sablazniti: "Hvata me jeza, ovo je prestrašno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene