Keira Knightley ljubavnu sreću pronašla je sa suprugom Jamesom Rightonom, s kojim je nedavno dobila drugo dijete.

Galerija


34-godišnja holivudska glumica Keira Knightley nedavno je rodila drugo dijete.

Vezani članci Scena iz filma Ponos i predrasude Maleno selo digne se na noge kad čuju da u posjet stiže bogati mladić što posebno zainteresira obitelj s četiri kćeri Slika nije dostupna Danas slavna, nekoć usamljena: 'Dečki me nisu baš gledali, nisam im bila lijepa'

Slavna glumica dugo je skrivala trudnoću, a kćerkica Delilah na svijet je stigla nedavno.

Kćerkica Edie stigla je 2015. godine, a otac djevojčica je glazbenik James Righton iz benda Klaxons s kojim se Keira počela viđati u veljači 2011. godine. Vjenčanje je održano 2 godine kasnije.

Prije nego se smirila uz glazbenika, Keira je imala poprilično zanimljiv ljubavni život. Od 2001. do 2003. godine hodala je s glumcem Delom Synnottom, a ubrzo nakon prekida zavela je irskog ljepotana i zvijezdu filma "Pedeset Nijansi Sive" Jamieja Dornana.

Par je u vezi bio 2 godine, a iste godine počela se viđati s kolegom iz filma "Ponos i predrasude" Rupertom Friendom s kojim je provela čak 5 godina. Ipak, tek je James bio "onaj pravi".

Keira uživa u majčinstvu i obiteljskim šetnjama, no tijekom posljednje glumica je viđena s poprilično umornim izrazom lica, a u obiteljskim obavezama pomaže joj majka Delilah.

Dame su viđene u šetnji Londonom, a ovo je bilo prvi put da je holivudska glumica pokazala kćerkicu svijetu.

Kraljica Halloweena ove je godine uspjela sve sablazniti: "Hvata me jeza, ovo je prestrašno"