Slavni glumac Keanu Reeves nakon desetljeća soliranja javnosti je predstavio novu djevojku - 46-godišnju Alexandru Grant.

Galerija


Holivudski šarmer Keanu Reeves miljenik je žena diljem svijeta. Pristojan, moralan, ekološki osviješten, ljubazan i skroman - idealan frajer koji je godinama patio u samoći zbog teške obiteljske tragedije koju je doživio. 

Vezani članci Andie MacDowell Tko bi rekao da su ovo zvijezde koje smo navikli gledati u tip-top sređenim izdanjima? Keanu Reeves Nakon svih tragedija našao je sreću: Do prošle godine ju je skrivao, a sad je ponosno ljubi pred svima

Naime, 55-godišnji Keanu godinama nije bio u vezi zbog traume koju je doživio kada je bio u dvadesetima. Tijekom 90-ih Keanu je bio u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha. 1999. su dobili i mrtvorođeno dijete, kćerkicu Avu. U osmom mjesecu trudnoće Jennifer je morala ići na hitnu operaciju, tj. porod, no ishod je emocionalno uništio i Jennifer i Keanua.

Dvije godine nakon tog velikog udarca Jennifer je poginula u dobi od 28 godina. Život je izgubila u automobilskoj nesreći. Nakon te dvije velike tragedije Keanu godinama nije bio u ozbiljnoj vezi. Barem je tako bilo do sada!

Glumac se sada pojavio u društvu svoje nove djevojke, prve koju je predstavio javnosti. 46-godišnja umjetnica Alexandra Grant pratila je Keanua na jednom ekskluzivnom filmskom partiju u Los Angelesu, a novopečeni par nije skidao osmijehe s lica. Cijelo su vrijeme nasmiješeni pozirali pred kamerama te se nježno držali za ruke. Keanu nikada u svojih 35 godina karijere nije doveo neku svoju djevojku na crveni tepih, iako je izlazio s glumicama. 

U prošlosti ga se povezivalo sa Sandrom Bullock, Claire Forlani i Amandom De Cadenet.

Od Maje smo navikli na svašta, ali je u badiću ovakva kroja još nismo vidjeli