Jednostavno - wow!

Prezgodna kći Željka Joksimovića fotkala se u bazenu očeve vile pa prvi put pokazala u kakvoj raskoši pjevač živi

Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) +0 Mina Joksimović (Foto: Instagram) Galerija

Mina Joksimović na Instagramu je objavila fotografije na kojima se kupa u bazenu luksuzne vile svojeg oca Željka i njegove supruge Jovane.

Popularni srpski pjevač Željko Joksimović (49) i njegova supruga Jovana (48) ne vole odavati puno informacija iz svojeg privatnog života, pa tako javnost još nije imala priliku vidjeti njihov luksuzni dom u Beogradu.

Pogledaj i ovo Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Malo za promjenu! Zgodna kći Željka Joksimovića pokazala kako izgleda bez šminke, inače je uvijek dotjerana i sređena!

No sada je pjevačeva kći, 26-godišnja Mina, na svojem Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u bazenu očeve vile te je pružila prvi pogled na raskoš u kojoj bračni par Joksimović živi.

"Doma", napisala je Mina uz fotke na kojima je pokazala i svoju besprijekornu figuru u crnom bikiniju, no mnogima je pažnju ukrala vila s dva prilaza ulaznim vratima, golemom terasom i prostranom okućnicom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mina Joksimović (@minajokssimovic)

Željko je kćer Minu dobio s bivšom suprugom Vesnom, dok s Jovanom, s kojom je u braku od 2012. godine ima još i sina Kostu te blizanke Ani i Srnu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene