Naporno se pripremala

Kreće tatinim stopama: Prekrasna Hana Huljić zapjevala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hana Huljić, studentica glazbene Akademije ostvarila je ulogu u televizijskoj seriji 'Stella'. Povodom toga, donosimo intervju s mladom umjetnicom!

Hana Huljić mlada je glazbenica i umjetnica. Naravno, svoj talent za glazbu je naslijedila od roditelja - Tončija i Vjekoslave Huljić. Kako Hana pjeva soprano, njezine glazbene izvedbe uspoređuju se s 'glasom anđela', a da je to zaista tako vidjet ćete u novoj epizodi 'Stelle'.

Pogledaj i ovo Tonči i Hana Huljić "Ne pitajte me" Tonči Huljić otkrio rijetke detalje iz privatnog života: "Sada smo apartman do apartmana, veselo je!"

Valja istaknuti kako ovo neće biti prvi Hanin javni izlet u glazbene vode, ona je još 2009. godine imala svoj debitantski nastup i to u Lisinskom na koncertu Maksima Mrvice gdje je pjevala 'Child in Paradise'.

>> Vladarica malih ekrana - Stella - donosi nova lica!

Svestrana pjevačica koja se sad pojavljuje i u 'Stelli' osim što studira na glazbenoj Akademiji, bavi se i slikanjem te brojnim kreativnim projektima. Stoga vam donosimo intervju s mladom Hanom u kojem otkriva mnoge zanimljive stvari o sebi!


Kakvo je tvoje iskustvo sa snimanja Stelle?

Jedno uzbudljivo iskustvo, dosta sam naučila i saznala kako je to biti na snimanju. Nisam znala, na primjer, da se jedna scena snima toliko dugo. Sve mi je to bilo novo i zanimljivo, a imala sam i sreće što sam tamo upoznala prekrasne prijatelje!

Pjevaš, skladaš, slikaš – što ti je od toga troje najdraže?

Volim se uvijek baviti nečim kreativnim i ne mogu odvojiti što mi je najdraže, ovisi za što sam raspoložena u tom trenutku. Ipak, najviše vremena posvećujem kompoziciji, jer to je ono što studiram i u čemu bih se najviše htjela realizirati. Najsretnija sam kad završim neku skladbu, to je poseban osjećaj. A da stignem, po cijeli dan bih i pjevala, slikala, nešto izrađivala, ali nažalost uvijek imamo primarno neke druge obveze za ispunjavati i malo je slobodnog vremena.

Kako se vidiš u budućnosti? Što bi htjela raditi?

Za početak, nadam se da ću nakon Akademije imati priliku otići neko vrijeme na usavršavanje iz kompozicije, a želja mi je otići u London. Volim London jer sam imala prilike tamo pjevati u jednom bendu s dvije cure, na pop-operni stil koji smo zvale 'Popera'. Zato me za taj grad vežu lijepe uspomene, a naravno i da su me fascinirali mjuzikli, htjela bih se kretati u tom smjeru i napisati svoj mjuzikl. Još kad bih uz to pjevala, svirala, glumila, nitko sretniji od mene,haha! Ali vidjet ću gdje će me život odvesti. Ono što mi je najvažnije i gdje se sigurno vidim jednog dana je sa svojom obitelji i djecom.

Tko te u Stelli najviše oduševio svojom izvedbom i talentom?

Ne bih htjela odvajati nekoga posebno, jer me puno njih ugodno iznenadilo i svatko na svoj način.

Koja ti je najbolja obrada pjesme u Stelli?

Ne znam koje su sve pjesme obrađene, tako da se i ja iznenadim gledajući svaku novu epizodu!

Kakve su bile reakcije roditelja na tvoj nastup u Stelli? Koliko si se za njega pripremala?

Moram priznati da su bili iznenađeni kad sam izrazila želju za otići na audiciju. Pa čak i malo zabrinuti. Ali pripremala sam se prošlo ljeto - išla sam na satove glume kod Brune Bebić i to mi je, bez obzira na ishod hoću li proći, bio veliki užitak!

Što je novog u tvom životu – je li na pomolu neki novi projekt?

Vidjet ćemo. Nastavljam dalje s Akademijom, glazbenom teorijom i kompozicijom, i ne razmišljam hoće li biti kakvih novih projekata. Trenutno me veseli nedjeljom pratiti Stellu i uzbuđena sam radi toga!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene