obilježila važan datum

Kći neprežaljenog glazbenika objavom dirnula njegove obožavatelje: "Legenda živi vječno"

Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Izabela Vrtar (Foto: Instagram) Izabela Vrtar (Foto: Instagram) Vlado Kalember i Izabela Ivčić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Izabela Ivčić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Kći Tomislava Ivčića, Izabela Vrtar, objavom na Facebooku obilježila je 68. rođendan svog pokojnog tate.

Glazbenik Tomislav Ivčić danas bi slavio 68. rođendan, a tim mu je povodom na Facebooku objavu posvetila njegova kći Izabela Vrtar.

Pogledaj i ovo Tomislav Ivčić - 3 uspomene ne blijede Kći legendarnog Tomislava Ivčića dirljivom objavom prisjetila se oca koji je tragično preminuo prije 30 godina

"Tata", napisala je kratko uz njegovu fotografiju i heštegom naznačila da mu je rođendan, a objava je oduševila obožavatelje neprežaljenog zadarskog skladatelja i pjevača.

Tata ❤️ #rođendan

Objavljuje Izabela VrtarSrijeda, 6. siječnja 2021.

"Fali, fali", "Zauvijek u srcu", "Legenda živi vječno", pisali su joj ispod objave koju je skupila i stotine lajkova.

Podsjetimo, Ivčić je 4. ožujka 1993. godine poginuo u automobilskoj nesreći u Zagrebu jer je pokušao izbjeći pješakinju na kolniku te je prešao u suprotnu traku i frontalno se sudario s drugim automobilom. U nesreći je, osim njega i pješakinje, poginula i suvozačica iz drugog automobila. Iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Slavicu, kćeri Izabelu i Kristinu te sina Ivana.

Tomislav je tijekom bogate glazbene karijere napisao više od 200 pjesama te izdao 23 albuma. Među najpoznatijim pjesmama svakako su "Večeras je naša fešta", "Otrov s tvojih usana", "Tamo gdje sam rođen" i "Kalelarga", ali i "Stop the War in Croatia" koja je obišla cijeli svijet. 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina, Koncert Želim život Celebrity Severina zaustavila promet u spektakularnoj haljini s prorezom: "Kraljica stila!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene