Lucciana Beynon uspješno gradi manekensku karijeru i privlači pažnju, a tome pridonosi i što je kći duhanskog tajkuna Traversa Beynona, kojeg zovu Hughom Hefnerom Australije.

Galerija


Kći kontroverznog duhanskog tajkuna Traversa Beynona, Lucciana Beynon (19) privlači poglede gdje god se pojavi, a nedavno je bila glavna zvijezda na Tjednu mode u Miamiju. 

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO Milijarder koji šokira svijet

Tamnokosa ljepotica, koja pratitelje na Instagramu često časti golišavim fotografijama, snimljena je s misterioznim muškarcem. Zabavljali su se u vodi u Miamiju i Lucciana nije skidala osmijeh s lica. 

No kada je krenula prema plaži, imala je problema s oskudnim bikinijem. Naime, manekenki su se odvezivale gaćice pa je brzo požurila svezati špagice, a i gornji dio jedva je zadržavao njezine bujne grudi. 

Inače, Luccianin otac Travers, koji je bivši igrač američkog nogometa i model, nosi nadimak Candyman i poznat je po razuzdanim zabavama s mnoštvom žena, čime se hvali na Instagramu. Strani mediji često pišu o njegovim tulumima koje nazivaju orgijama, a tajkun je prozvan i Hughom Hefnerom Australije. 

Zbog toga je došao na ideju osnivanja australske verzije Playboyeve vile, a Luccianina majka mu je bivša supruga od koje se razveo 2008. Dobili su zajedno i sina Valentina. 

Travers je svojedobno rekao kako njegovoj sadašnjoj supruzi Taeshi Beynon ne smeta što spava s toliko žena te da sudjeluje u svemu. 

"Vikendom do 30 žena dođe k nama, a mojoj se ženi to sviđa. Apsolutno je uključena u sve što se događa", ispričao je. Tajkun je s Taeshom u braku od 2009. i imaju dvoje djece, a druge žene počeli su pozvati u vilu kako bi začinili svoj odnos. 

Zaboravila majicu? Iznenadila je prolaznike golišavom šetnjom, grudi je pokrivala torbom da spasi situaciju

Zvonimir Boban opet ljubi nakon što se razišao od supruge Leonarde, u vezi je s 19 godina mlađom