Sistine Rose Stallone objavila je na Instagramu prve fotografije iz Lijepe Naše.

Galerija


Sistine Rose Stallone danas je u pratnji slavnog oca Sylvestera, majke Jennifer Flavin te sestara Sophije Rose i Scarlet Rose stigla u Hrvatsku, točnije u Split, čime se pohvalila i na društvenim mrežama.

Vezani članci Supruga Sylvestera Stallonea, Jennifer Flavin s kćerima On se izobličio botoksom, a njegova 22 godine mlađa žena izgledom uspješno konkurira njihovim predivnim kćerima Sestre Stallone (Foto: Instagram) Obitelj holivudske legende uživa u Dubrovniku, ni nevrijeme nije pokvarilo zabavu!

Naime, Sistine je na svom profilu na Instagramu objavila dvije priče u kojima je otkrila kako izgleda jahta na kojoj će sa svojom obitelji obići našu obalu i otoke, a na drugoj priči nalazi se mladić čije ime zasad ne znamo, a koji se toboganom s istog broda spustio u more.

Nekoliko sati ranije 72-godišnja zvijezda akcijskih filmova izašla je kroz sporedni izlaz Splitske zračne luke, no fotoreporteri su uspjeli uhvatiti njegovu suprugu Jennifer te kćeri Sistine Rose, Sophiju Rose i Scarlet Rose, izvijestila je Slobodna Dalmacija

U slučaju da se dovoljno dugo zadrži u Hrvatskoj, Sylvester će u Hrvatskoj proslaviti 73. rođendan, i to 6. srpnja, što bi za nas bila sjajna promocija u cijelom svijetu.