Chaz Bono rođen je kao Chastity, a promjena spola trajala je sveukupno pet godina.

Galerija


Posljednje fotografije Shiloh Nouvel Jolie Pitt potvrdile su da malena sve manje liči na djevojčicu.

Vezani članci Angelina Jolie Pogledajte luksuznu vilu u kojoj se Angelina skriva od korone, od cijene ovog zdanja moglo bi vam se zavrtjeti u glavi! Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Nikad ljepša Angelina zbog velikog intervjua pokazala je djelić raskošnog doma i otkrila nepoznate obiteljske detalje!

Shiloh je prvo biološko dijete bivšeg para Angeline Jolie i Brada Pitta, rođena krajem ožujka 2006. godine u Namibiji. Već s dvije godine neodoljivo slatka plavokosa djevojčica počela se oblačiti kao dječak, a od roditelja i mnogobrojne braće i sestara zahtijevala je da joj se obraćaju u muškom rodu.

Kako su prolazile godine, tako je postalo očito da je Shiloh drukčija od ostalih djevojčica jer je fizički sve više počela nalikovati dječaku zbog kratke kose i muške odjeće. Malena je nedavno viđena u ležernoj šetnji s tjelohraniteljem u takvom izdanju, čime je samo potvrđeno da to nije bio dječji hir.

Plavokosa Shiloh podsjetila nas je tako na Chaza Bona, rođenoga kao Chastity Sun Bono. Glazbenik, pisac i glumac Chaz zapravo je kći legendarne pjevačice Cher i njezina supruga Sonnyja, koja se u razdoblju od 2008. do 2010. godine podvrgnula operaciji promjene spola. Već s 18 godina, tada još Chastity priznala je roditeljima da je lezbijka, a jednom je prilikom otkrila kako je od malih nogu znala da je drugačija od ostalih djevojčica.

Sonny je činjenicu prihvatio odlično, a Cher je priznala da je izgubila kontrolu. "Pukla sam. Uvijek sam mislila da će moja kći imati obitelj", izjavila je tada pjevačica, koja se s vremenom pomirila s novonastalom situacijom.

"Osjećam se puno ugodnije. Oduvijek sam se osjećao kao muškarac. Život je kratak i dragocjen, a ovo sam ja. Konačno mogu biti to što jesam", kratko je komentirao Chaz toliko željenu transformaciju, a proces promjene spola sveukupno je trajao oko pet godina.

Chaz danas ima 49 godina, a dugi niz godina bio je u vezi s Jennifer Elijom. Njihova je veza započela 1999. godine, 2009. godine pale su zaruke, a Jennifer mu je bila velika podrška tijekom transformacije. Ipak, par se nije vjenčao, već je prekinuo, a trenutačno nije poznato s kim se Chaz viđa. 

Grudnjak je ostavila kod kuće: Angie s djecom šetala u tankoj majici ispod koje se vidi baš sve

Svi su se začudili kad su je vidjeli: Fotografije koje su otkrile veliku tajnu glumice