Njezina jedinica

Srceparajuć oproštaj kćeri Olivije Newton-John: Prisjetila se najljepših uspomena s majkom, a riječi su bile suvišne!

Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 4 Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 4 Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 1 Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 2 Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 3 Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 4 Olivia Newton-John (Foto: Screenshot) Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) +0 Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Galerija

Kći Olivije Newton-John, Chloe Lattanzi, na Instagramu se oprostila od svoje majke nizom njihovih zajedničkih fotografija.

Kći Olivije Newton-John, 36-godišnja Chloe Rose Lattanzi, oglasila se na Instagramu nakon majčine smrti.

Pogledaj i ovo showbuzz A tek su joj 34 godine Nikome nije jasno zašto je kći poznate glumice potrošila milijune na plastične operacije i uništila prirodnu ljepotu

Podijelila je niz njihovih zajedničkih fotografija kojima je pokazala koliko su bile bliske, a i bez ijedne napisane riječi uspjela je sve ganuti do suza.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial)

Pratitelji su joj u komentarima uputili riječi podrške i izrazili sućut zbog gubitka.

Netom prije majčine smrti objavila je fotku s njom uz koju je napisala: "Obožavam ovu ženu. Moja majka. Moja najbolja prijateljica".

Chloe je Oliviji bila jedino dijete, a dobila ju je s glumcem Mattom Lattanzijem, od kojeg se razvela 1995., nakon 11 godina braka.

Poslije njega bila je devet godina u vezi s kamermanom Patrickom McDermottom koji je 2005. nestao bez traga nakon što je otišao u ribolov.

Od 2008. godine, Olivia je bila u braku s producentom Johnom Easterlingom, koji je potvrdio njezinu smrt u 74. godini.

"Dama Olivia Newton-John (73) preminula je jutros mirno na svom ranču u južnoj Kaliforniji, okružena obitelji i prijateljima. Molimo sve da poštuju privatnost obitelji tijekom ovih vrlo teških vremena. Olivia je bila simbol trijumfa i nade više od 30 godina dijeleći svoje putovanje borbe s rakom dojke. Njezino nadahnuće u iscjeljivanju i pionirsko iskustvo s biljnom medicinom nastavlja se s Fondom zaklade Olivie Newton-John, posvećenom istraživanju biljnih lijekova i raka", poručio je John putem svog Facebook profila.

Oliviji je teška bolest prvi put dijagnosticirana 1992. godine, a vratila joj se 2013. i 2017. Obitelj je tražila da se umjesto cvijeća donacije proslijede njezinoj organizaciji za borbu protiv raka, Zakladi Olivia Newton-John.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić i Bloom Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +27 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput se pohvalila tko joj pomaže čuvati Blooma: "Odmah mu je dala zlatni gumb!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 3 Ana Gruica - 4 +21 Ana Gruica - 5 Celebrity Zanosna splitska glumica odvažila se na seksi badić koji prekriva samo najpotrebnije: "Ideš!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene