Izabela Vrtar objavila je na Instagramu zajedničku fotografiju nje i oca Tomislava Ivčića koji je preminuo na današnji dan prije 28 godina.

Galerija


Kći pjevača Tomislava Ivčića, Izabela Vrtar na društvenim se mrežama prisjetila svog preminulog oca i posvetila mu dirljivu objavu povodom njegove 28. godišnjice smrti.

"Tu, soltanto tu", napisala je Izabela na talijanskom jeziku što bi u prijevodu znači "Ti, samo ti", a ujedno je i naziv jedne od njegovih pjesma, te je uz to podijelila fotografiju na kojoj kao djevojčica grli oca.

"On je baš bio faca", "Vi, uvijek vi, u srcu, u tišini", "Glas, pjesme ostaju, ali Tomislav nedostaje. 28 godina, ajme, kako lete kad nekoga više nema", "Blagoslovljena si s tako lijepim uspomenama", "Nedostaje mnogo", "Njegova glazba je kulturna baština naše zemlje", "Bila je velika privilegija poznavati i učiti od takvog nikada prežaljenog gospodina! Fali svima, a najviše svojoj obitelji koju je obožavao! Nama ostaje samo tuga, sjeta i pregršt prekrasnih stihova uz koje smo odrastali. E koja su to bila vremena", neki su od komentara koje je Izabela dobila.

Tomislav Ivčić bio je jedan od najpopularnijih domaćih pjevača, a život je izgubio u tragičnoj prometnoj nesreći na današnji dan 1993. godine u Zagrebu.

Nasmijavao nas je kao legendarni Balki u hit-seriji iz 80-ih godina, ali iza svega se zapravo krila tužna priča koju nitko nije znao

Ljepotica za kojom mnogi žale: Zbog zgodnog supruga povukla se iz medija i uživa daleko od znatiželjnih pogleda