Objavila i fotografiju

Prošlo je 28 godina od tragične smrti Tomislava Ivčića, njegova kćer posvetila mu je dirljivu objavu

Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Izabela Vrtar (Foto: Instagram) +0 Izabela Vrtar (Foto: Instagram) Galerija

Izabela Vrtar objavila je na Instagramu zajedničku fotografiju nje i oca Tomislava Ivčića koji je preminuo na današnji dan prije 28 godina.

Kći pjevača Tomislava Ivčića, Izabela Vrtar na društvenim se mrežama prisjetila svog preminulog oca i posvetila mu dirljivu objavu povodom njegove 28. godišnjice smrti.

"Tu, soltanto tu", napisala je Izabela na talijanskom jeziku što bi u prijevodu znači "Ti, samo ti", a ujedno je i naziv jedne od njegovih pjesma, te je uz to podijelila fotografiju na kojoj kao djevojčica grli oca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabela Vrtar (@izabelavrtar)

"On je baš bio faca", "Vi, uvijek vi, u srcu, u tišini", "Glas, pjesme ostaju, ali Tomislav nedostaje. 28 godina, ajme, kako lete kad nekoga više nema", "Blagoslovljena si s tako lijepim uspomenama", "Nedostaje mnogo", "Njegova glazba je kulturna baština naše zemlje", "Bila je velika privilegija poznavati i učiti od takvog nikada prežaljenog gospodina! Fali svima, a najviše svojoj obitelji koju je obožavao! Nama ostaje samo tuga, sjeta i pregršt prekrasnih stihova uz koje smo odrastali. E koja su to bila vremena", neki su od komentara koje je Izabela dobila.

Tomislav Ivčić bio je jedan od najpopularnijih domaćih pjevača, a život je izgubio u tragičnoj prometnoj nesreći na današnji dan 1993. godine u Zagrebu.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) +12 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica za kojom mnogi žale: Zbog zgodnog supruga povukla se iz medija i uživa daleko od znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene