Petko, gdje si je skrivao?

Sliče kao jaje jajetu! Kći Nives Celzijus "pronašla kćer" Dalibora Petka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Plavokosa djevojčica s naočalama nevjerojatno podsjeća na televizijskog voditelja Dalibora Petka, a njiohvu sličnost prva je uočila 9-godišnja Taisha.

Ona glumi, pleše i pjeva, a povrh svega i nevjerojatno nalikuje na našeg TV voditelja Dalibora Petka. Simpatična djevojčica koju je proslavila uloga u spotu "You Don't Know Me" Jaxa Jonesa osvojila je srca milijuna diljem svijeta, a oduševila je i kćer Nives Celzijus. Upravo je devetogodišnja Taisha ta koja je prva primijetila nevjerojatnu sličnost između Petka i preslatke djevojčice rumenih obraščića za koju je čak pomislila da je Petkova kći. To ni ne čudi s obzirom da neki pokreti u spotu doista nalikuju na pokrete Petkovih transformacija u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 1 ''Može đir?'' Nives Celzijus izvijala se na motoriziranoj morskoj atrakciji u oskudnom kupaćem, poznati kolega potom ju je nešto zamolio!

Urnebesnu anegdotu voditelj je odmah podijelio na svom Facebooku i do suza nasmijao svoje pratitelje. "Taisha od Nives Celzijus pita jel u ovom spotu kćer od Petka. Pa pitanje je na mjestu", napisao je voditelj uz poveznicu koja vodi do videospota britanskog glazbenika. "Totalno tvoja. 1/1", zaključila je jedna od Petkovih pratiteljica. Pitanje je samo gdje ju je onda Petko dosad skrivao?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene