Otac bi bio ponosan

Najstarija kći neprežaljene košarkaške legende izrasla je u ljepoticu kojoj se svi dive: "Zlatna boginja!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Natalia Bryant ukrala je sve pogleda na Vanity Fair Oscar partyju, na kojem se pojavila u zlatnoj haljini s dubokim izrezom na dekolteu.

Kći pokojnog Kobea Bryanta, 19-godišnja Natalia Bryant, izrasla je u pravu ljepoticu koja je ukrala svu pozornost na Vanity Fair Oscar partyju.

Pogledaj i ovo showbuzz napunila bi 15 godina Dirljiva posveta udovice Kobea Bryanta njihovoj pokojnoj kćeri tjera suze na oči: "Voljela bih da si tu s nama"

Mlada manekenka na događaju se pojavila u zlatnoj haljini u kojoj ju je bilo nemoguće ne primijetiti, a poglede je plijenila i hrabrim dekolteom.

Svojom lijepom kćeri na Instagramu se pohvalila i ponosna mama Vanessa Bryant, koja je uz njezinu fotografiju napisala "zlatna boginja", a s njom su se u komentarima složili i njezini pratitelji.

Nataliju su mnogi zapazili i na zadnjoj Met Gali zbog odvažne blještave haljine koju je nosila, a otada je njezin stil pod povećalom javnosti.

Zanimljivo je spomenuti i da je upravo zbog Natalije obitelj Bryant prošlo ljeto posjetila Dubrovnik jer je ona, kao obožavateljica "Igre prijestolja", imala veliku želju vidjeti lokacije na kojoj je serija snimana.

"Dovela sam djecu u Kraljev grudobran. Totalno Cersei/Khaleesi potez. Kobe je dozvolio Nataliji da ide na putovanje u Hrvatsku s njezinim razredom, ali nažalost putovanje je otkazano zbog COVID-a. Htjela sam osigurati da ga Natalia posjeti. Predivno je!" napisala je tada Vanessa na Instagramu, a fotkom s legendarne lokacije pohvalila se i Natalia.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli n a t a l i a ✨ (@nataliabryant)

Inače, Natalia je najstarija od četiri kćeri Vanesse i Kobea. Uz Giannu, koja je s ocem poginula u helikopterskoj nesreći u siječnju 2020. godine, dobili su još i Bianku Bellu, kojoj je danas pet godina, a najmlađa Capri rođena je samo pola godine prije očeve i sestrine tragične smrti.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nauljena i preplanula Nives pokazala svoje čari, a morat ćete se dobro zagledati da uopće vidite njezin bikini!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick (Foto: Getty Images) Celebrity U 34 godine braka šokiralo ih je samo jedno otkriće, a i od toga su napravili dobru zafrkanciju: ''Znali smo da ima nešto više!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene