Bilo je tu svega

Kći Kate Moss voli zločeste dečke kao i ona? Fotka iz Pariza podsjetila nas je na njezin buran život

Lila Grace Moss (Foto: Profimedia) Lila Grace Moss (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lila Grace Moss (Foto: Profimedia) Johnny Depp, Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss i Nikolai von Bismarck (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Getty) Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss Jefferson Hack (Foto: Getty) Moss Doherty (Foto: Profimedia) Kate Moss i Lila Grace (Foto: Getty) +0 Kate Moss i Lila Grace (Foto: Getty) Galerija

Kate Moss i Jefferson Hack početkom 2000-ih imali su burnu vezu u kojoj je rođena Lila Grace.

Danas 45-godišnja manekenka Kate Moss 2002. godine postala je majka djevojčice Lile Grace.

Pogledaj i ovo Kate Moss (Foto: Profimedia) Ogroman pritisak Teški počeci: ''Tjerali su me da skinem gornji dio, nije bilo nimalo ugodno''

Njezin otac je urednik časopisa "Dazed & Confused" Jefferson Hack, s kojim je bivši top-model imao burnu vezu nekoliko godina na početku 2000-ih.

"Lila želi biti model i ja ću je svakako podržati u tome. No ne bih joj dopustila neke stvari, posebno ne u ovoj dobi. Ja sam pozirala u toplesu u njezinim godinama i kad se sada toga sjetim, to je bilo ludo. Njoj to ne bih dopustila jer sam ja njezin menadžer", jednom je prilikom otkrila Kate o kćeri s kojom ima vrlo blizak odnos.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency) on

Cure su nedavno izašle i na dupli spoj u Parizu, Kate s dugogodišnjim mlađahnim dečkom Nikolaijem von Bismarckom, s kojim ju je upoznala njegova majka, inače Kateina prijateljica, a 17-godišnja Lila sa svojim.

"Vrlo sam privatna osoba jer želim imati život izvan posla. Otkad sam rodila kćer, nikada se više nisam osjećala usamljeno. Uvijek sam imala svoju djevojčicu. Nas dvije smo prijateljice i to je tako zabavno."

Lila se tamo nakratko pojavila na terasi svog hotela, na kojoj joj se pridružio i dečko u izdanju bez majice te moramo priznati kako nas je mladi par podsjetio na Kate i njezine "zločeste" dečke iz prošlosti koje je često birala, počevši od fotografa Marija Sorrentija, koji je zaslužan za njezine prve toples fotografije 1993. godine.

Johnny Depp bio je njezina prva velika ljubav, a u nekoliko zajedničkih godina, par je bio poznat po burnim svađama u kojima su stradavale čak i hotelske sobe. Podsjetimo, njihova ljubavna priča započela je u New Yorku, točnije Cafe's Tabacou. Nije dugo trebalo da postanu "it" par toga doba, a javnost ih je smatrala i ekscentričnima jer se nisu libili burno svađati, čak i onda kada su znali da će takve vijesti u sekundi obići svijet.

Ipak, glumac je češće pokazivao svoju romantičnu stranu pa je on bio taj koji je priredio veliku zabavu povodom njezina 21. rođendana u Viper Roomu, na kojoj je slavljenici pjevala velika Gloria Gaynor. Par je prekinuo 1998. godine. Johnny se tada smirio uz francusku glumicu Vanessu Paradis, s kojom je proveo 14 godina i ima dvoje djece, a Kate je 2002. godine rodila kćer Lilu Grace.

"Kate je mislila kako je Johnny onaj pravi. Smatrala je kako ih je spojila sudbina, a kada je veza počela propadati, postala je očajna. Slomila se fizički i psihički i tada je počelo njezino tulumarenje, kao i konzumiranje droge i alkohola", u jednom je intervjuu otkrio njezin bliski prijatelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yoshiyuki Matsudo (@yoshiyukimatsudo) on

Bila je tu i po Kate loša veza s posrnulim rokerom Peteom Dohertyjem koji je i sam veliki ovisnik o alkoholu i kokainu, a upravo je s njim snimljena kako šmrće kokain na jednoj zabavi, zbog čega je izgubila brojne unosne ugovore. Iako su ju svi upozoravali da Pete loše utječe na nju, Kate nije odustajala od njega više od 2 godine, no ipak se opametila.

2011. godine manekenka je prvi put stala pred oltar s rokerom Jamiejem Hinceom, no brak je potrajao do 2015. godine. Ipak, razvod je finalitziran tek godinu dana kasnije kada se počela viđati s mladim njemačkim aristokratkom i fotografom Nikolaijem s kojim dosad nije imala niti jedan skandal.

Čini se kako se i slavna manekenka smirila nakon godina burnog života koji je na njoj ostavio traga. No upravo zato Kate čuva svoju kćer od potencijalnih poroka jer je i sama tako mlada upala u njihove ralje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency) on

Fizička sličnost između majke i kćeri iz dana u dan postaje sve veća, što su komentirali i Kateini pratitelji na Instagram profilu gdje je objavila kćerinu fotografiju, koji su zaključili kako Lila izgleda identično kao majka u mlađim danima. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) +3 Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Celebrity Nitko im nije davao velike šanse, ali unatoč razlici u godinama, glumac uživa u ljubavi s dadiljom svoje djece

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene