Iris Law jedno je od troje djece koje je Jude Law dobio s bivšom suprugom Sadie Frost.

Galerija


20-godišnja Iris Law jedno je od šestero djece poznatog preljubnika Judea Lawa (48), a karijeru gradi u manekenskom svijetu. 

Vezani članci Film Ljubav i praznici Njihova romantična priča pokrenula je trend koji je mogao završiti kobno, pa je policija izdavala upozorenja Rafferty i Jude Law Slika je i prilika oca u mlađim danima, a dame mu baš kao i njemu teško odolijevaju, pa čak i one slavne

Iris je viđena na ulicama Londona nakon što je obavila kupnju namirnica u obližnjoj trgovini i pritom je izgledala neprepoznatljivo. Manekenka je na sebi imala debelu zimsku jaknu, donji dio trenirke, čizme, kapu i zaštitnu masku za lice koju je maknula s usta kad je izašla iz dućana. Fotografije možete pogledati ovdje. 

Iris je jako aktivna na Instagramu i često dijeli svoje atraktivne fotografije, ali i s dečkom Jyrrelom Robertsom, s kojim je u vezi više od dvije godine. Na toj društvenoj mreži prati je 406 tisuća ljudi. 

Inače, Iris je jedno od troje djece koje je Jude dobio s bivšom suprugom, glumicom Sadie Frost (55), s kojom je bio u braku od 1997. do 2003. Bivši supružnici imaju nju te sinove Raffa (24) i Rudyja (18) i obojica se bave glumom.

Iris je svojedobno otkrila kako je biti kći poznatih glumaca. "Moj je otac zaista bio mlad. On i mama su do 30. godine dobili troje djece, a često sam ih pitala zašto su se požurili sa svime", rekla je manekenka te je dodala kako su joj roditelji oduvijek bili "obični" te ništa posebno nije imala drugačije od svojih kolega iz škole.

Law je prošle godine dobio šesto dijete sa 14 godina mlađom suprugom Phillipom Coan. Ljubio je glumicu Siennu Miller, koju je prevario s dadiljom, a nakon toga je napravio dijete konobarici Samanthi Burke. Kćer Adu dobio je u kratkoj vezi s kantautoricom Catherine Harding.

Tragična sudbina koja para srce: Preminula je u 25. godini, a njezino beživotno tijelo pronašao je suprug

Bez ijedne afere i skandala, a onda šok! Neodoljivi šarmer potvrdio vezu s 15 godina mlađom djevojkom