ima svoj đir

Kći poznatog preljubnika izrasla je u pravu ljepoticu, a ova mlada manekenka malo je ostavila mašti u mini-bikiniju

Jude Law (Foto: Getty Images) Jude Law (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jude Law (Foto: Getty Images) Jude Law (Foto: Getty Images) +0 Jude Law (Foto: Getty Images) Galerija

Iris je kći Judea Lawa i Sadie Frost, a 19-godišnja ljepotica već je uplovila u manekenske vode prije nekoliko godina.

Kći Judea Lawa i Sadie Frost, 19-godišnja Iris Law, uživa na ljetovanju u Italiji, a mlada manekenka na društvenim je mrežama pokazala svoju sjajnu figuru. U opisu fotografije na kojoj u minijaturnom bikiniju pozira uz more napisala je slavnu uzrečicu iz serije "Tračerica", a pokupila je hrpu komplimenata na račun svog izgleda.

Pogledaj i ovo Sadie Frost (Foto: Profimedia) "Krivim sebe" Dobila bolnu dijagnozu: Poznata party djevojka i glumica poduzela sve mjere da si pomogne

Iris se već nekoliko godina bavi manekenstvom, a nosila je revije poznatih brendova, poput one Burberryja. Prošle je godine u intervjuu prvi put progovorila o tome kako je bilo odrastati uz slavne roditelje.

"Moj je otac zaista bio mlad. On i mama su do 30. godine dobili troje djece, a često sam ih pitala zašto su se požurili sa svime", rekla je manekenka te je dodala kako su joj roditelji oduvijek bili "obični" te ništa posebno nije imala drugačije od svojih kolega iz škole.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Xoxoxoxoxxoxo gossip girl

A post shared by Iris Law (@lirisaw) on

Jude Law i Sadie Frost rastali su se 2003. nakon šest godina braka. 46-godišnji Law je prije nekoliko mjeseci dobio šesto dijete sa 14 godina mlađom suprugom Phillipom Coan. Ljubio je glumicu Siennu Miller, a nakon toga je napravio dijete konobarici Samanthi Burke. Kći Adu je dobio u kratkoj vezi s kantautoricom Catherine Harding.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene