Iris je kći Judea Lawa i Sadie Frost, a 19-godišnja ljepotica već je uplovila u manekenske vode prije nekoliko godina.

Galerija


Kći Judea Lawa i Sadie Frost, 19-godišnja Iris Law, uživa na ljetovanju u Italiji, a mlada manekenka na društvenim je mrežama pokazala svoju sjajnu figuru. U opisu fotografije na kojoj u minijaturnom bikiniju pozira uz more napisala je slavnu uzrečicu iz serije "Tračerica", a pokupila je hrpu komplimenata na račun svog izgleda.

Vezani članci Jude Law Poznati preljubnik dobio šesto dijete sa 14 godina mlađom ženom? Htjeli to sakriti, ali odala ih dva detalja Sienna Miller - 2 Ljepotica poznata po skandalima iznenadila pojavom: Šetala u hlačama nalik pidžami, a majicu zadigla nasred ulice

Iris se već nekoliko godina bavi manekenstvom, a nosila je revije poznatih brendova, poput one Burberryja. Prošle je godine u intervjuu prvi put progovorila o tome kako je bilo odrastati uz slavne roditelje.

"Moj je otac zaista bio mlad. On i mama su do 30. godine dobili troje djece, a često sam ih pitala zašto su se požurili sa svime", rekla je manekenka te je dodala kako su joj roditelji oduvijek bili "obični" te ništa posebno nije imala drugačije od svojih kolega iz škole.

Jude Law i Sadie Frost rastali su se 2003. nakon šest godina braka. 46-godišnji Law je prije nekoliko mjeseci dobio šesto dijete sa 14 godina mlađom suprugom Phillipom Coan. Ljubio je glumicu Siennu Miller, a nakon toga je napravio dijete konobarici Samanthi Burke. Kći Adu je dobio u kratkoj vezi s kantautoricom Catherine Harding.

Jacquesa posramili na plaži pa se obračunao s hejterima: "Nemam strpljenja za predrasude i nasilje. Dosta bi bilo!"