Bianca Bree Van Damme kći je akcijskog junaka Jean-Claudea Van Dammea, čiji je zaštitni znak špaga.

Galerija


29-godišnja Bianca Bree Van Damme često dokazuje da njezin otac, akcijski junak Jean-Claude Van Damme ima dostojnu nasljednicu kada je riječ o sportskoj spremi. 

Vezani članci Jean-Claude Van Damme Akcijski junak skinuo majicu i pokazao da je i u 60. godini u top formi, ali pažnju je odvukao jedan detalj Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jedva smo ga prepoznali: Nekad najzgodniji akcijski junak zabavljao se u društvu seks-bombe bivše države

Špaga je postala Jean-Claudeov zaštitni znak, a prema fotografijama se vidi da ju i Bianca vješto izvodi. Osim s vježbanjem atraktivna brineta kopira tatu i u izboru karijere i bavi se glumom te su se skupa pojavili u nekoliko filmova. Usto odrađuje i manekenske angažmane te surađuje s brojnim poznatim brendovima. 

Belgijski majstor borilačkih vještina, koji slavi 60. rođendan 18. listopada, dobio je kćer Biancu i sina Kristophera sa suprugom bodybuildericom Gladys Portugues (62), s kojom je u braku od 1999., kada su se drugi put vjenčali. Naime, prvi put su izgovorili sudbonosno da 1987. i razveli se pet godina kasnije. Van Damme se, uključujući ta dva braka, ženio pet puta.

S bivšom suprugom, glumicom Darcy LaPier (55) ima sina Nicholasa Van Varenberga (25). Sva Jeanova djeca bave se glumom. 

Inače, akcijski junak prepoznatljiv je po svom umjetničkom imenu, dok mu je pravo Jean-Claude Camille François Van Varenberg, a s borilačkim vještinama počeo se baviti već s 10 godina. 

Nives u magičnom korzetu razlog razdora u žiriju? ''Tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka!''

Nešto drugačije, a opet provokativno! Majinu pojavu komentirao i Frano: ''Lanci, uzde, okovi''