Naslijedila ljepotu

Mlađahnu kćer slavne glumice mnogi nazivaju živom lutkom, a upravo je krenula maminim stopama

Thandie i Nico Newton (Foto: AFP) Thandie i Nico Newton (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Thandie i Nico Newton (Foto: AFP) Thandie i Nico Newton (Foto: AFP) Thandie i Nico Newton (Foto: AFP) Thandie Newton Emmy (Foto: Getty) Thandie Newton (Foto: Getty Images) +0 Eva Green, Colin Farrell (Foto: AFP) Galerija

Radi se o Nico Parker, kćeri 46-godišnje holivudske glumice Thandie Newton.

14-godišnja kći slavne glumice upravo je osvojila prvu veliku filmsku ulogu.

Pogledaj i ovo showbuzz zbog pandemije Disney odgađa premijere Marvelovih filmova, jedan od filmova potpuno izostao s novoga popisa

Radi se o Nico Parker, kćeri 46-godišnje holivudske glumice Thandie Newto,n koja je blistala od ponosa na nedavnoj premijeri Disneyeva filma "Dumbo", u kojem glumi upravo Nico.

Iako je lijepa glumica blistala u baršunastoj haljini u boji crnog vina, ovoga puta je sva pažnja bila na njezinoj kćeri koja je od mame naslijedila ljepotu, a očito i glumački talent.

Nico se uskladila sa slavnom mamom i po pitanju haljine, pa je ona također blistala u baršunastom modelu, samo u zelenoj boji.

Podsjetimo, Thandie je u braku s producentom Olom Parkerom od davne 1998. godine, a par ima troje djece: kćeri Ripley i Nico te sina Bookera Jombea. Kako je sama otkrila, potpuno je bilo prirodno da njezina najmlađa kći krene njezinim stopama.

"Ima jednu od glavnih uloga u ovom filmu, a kada ga je snimala, imala je 12 godina. Nico ne uzima ovaj posao zdravo za gotovo i jako sam sretna što se filmska industrija promijenila nabolje za mlade žene. Imati roditelje u holivudskoj industriji za nju je značilo beskrajno mnogo sati na setu, ali i to da ima majku koja na sve pazi poput lavice", otkrila je u nastavku Thandie.

Nico u filmu glumi uz glumačke face poput Colina Farrella i Eve Green, a film poznatog redatelja Tima Burtona u svjetska kina stiže krajem ožujka.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon (Foto: Instagram) +6 Jessica Ledon (Foto: Instagram) Celebrity Srce mu je osvojila 27 godina mlađa seks-bomba, slavni DJ poslije rastave se ne odvaja od nje!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene