Radi se o Nico Parker, kćeri 46-godišnje holivudske glumice Thandie Newton.

Galerija


14-godišnja kći slavne glumice upravo je osvojila prvu veliku filmsku ulogu.

Vezani članci Kralj lavova (Foto: IMDB) Prisjetili smo se šarma "Kralja lavova", legendarnog crtića koji je osvojio srca milijuna gledatelja Cameron Boyce (Foto: Instagram) Mladi holivudski glumac iznenada preminuo u svom domu, obitelj skriva od čega se liječio

Radi se o Nico Parker, kćeri 46-godišnje holivudske glumice Thandie Newto,n koja je blistala od ponosa na nedavnoj premijeri Disneyeva filma "Dumbo", u kojem glumi upravo Nico.

Iako je lijepa glumica blistala u baršunastoj haljini u boji crnog vina, ovoga puta je sva pažnja bila na njezinoj kćeri koja je od mame naslijedila ljepotu, a očito i glumački talent.

Nico se uskladila sa slavnom mamom i po pitanju haljine, pa je ona također blistala u baršunastom modelu, samo u zelenoj boji.

Podsjetimo, Thandie je u braku s producentom Olom Parkerom od davne 1998. godine, a par ima troje djece: kćeri Ripley i Nico te sina Bookera Jombea. Kako je sama otkrila, potpuno je bilo prirodno da njezina najmlađa kći krene njezinim stopama.

"Ima jednu od glavnih uloga u ovom filmu, a kada ga je snimala, imala je 12 godina. Nico ne uzima ovaj posao zdravo za gotovo i jako sam sretna što se filmska industrija promijenila nabolje za mlade žene. Imati roditelje u holivudskoj industriji za nju je značilo beskrajno mnogo sati na setu, ali i to da ima majku koja na sve pazi poput lavice", otkrila je u nastavku Thandie.

Nico u filmu glumi uz glumačke face poput Colina Farrella i Eve Green, a film poznatog redatelja Tima Burtona u svjetska kina stiže krajem ožujka.

Srce mu je osvojila 27 godina mlađa seks-bomba, slavni DJ poslije rastave se ne odvaja od nje!