Ema Zepter, koju je posvojio poznati poduzetnički par Philip i Madlena Zepter, na Instagramu se hvali silnim luksuzom koji posjeduju.

Galerija Ema Zepter Ema Zepter - 1 Ema Zepter - 2 +16 Ema Zepter - 3

Kći poznatog poduzetničkog para Philipa i Madlene Zepter, Ema Zepter iz Beograda na Instagramu se voli pohvaliti luksuzom koji ta obitelj posjeduje.

Vezani članci Slika nije dostupna Philip Zepter odmara na svojoj jahti Slika nije dostupna EKSKLUZIVNO: Bili smo na novoj mega jahti milijardera Philipa Zeptera!

Luksuzne vile, avioni, bazeni i daleka putovanja česte su teme njezinih priča i fotografija, a o njezinu se životu ne zna mnogo.

Poznato je da studira psihologiju i živi u Londonu, a ljubav i priliku za život dali su joj njezini roditelji, koji su je posvojili 2000. godine.

"U naš život ušla je jednog prosinačkog dana 2000. godine i odmah se ugnijezdila u naša srca, gdje je otvorila prostor kojeg tu ranije nije bilo. Lijepo je kad se čovjek može ostvariti kao stvaralac pa zatim postati roditelj, a još je ljepše kada možete ispraviti nepravdu i umjesto boli stvoriti – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo", rekla je tada Madlena o posvojenju.

Ljubavna priča Philipa i Madlene počela je još 70-ih godina na fakultetu, a nakon studija zajedno su otišli u Austriju i započeli svoj uspon, gdje je Madlena radila kao predavačica srpskog jezika, a Philip kao prodavač posuđa.

Danas ima nevjerojatno bogatstvo, Philip je poduzetničkim duhom vidio priliku u prodaji posuđa ''Zepter'', a u toj su industriji ostali sve do danas i zaradili za sve jahte, avione i vile.

Zanimljivost je kako Philipu ovo nije pravo ime - do prije 22 godine Philip se zvao Milan Janković. Ime je odlučio promijeniti jer je njegovo originalno strancima zvučalo previše neobično, a s obzirom na posao prodavača htio je imati potpuno povjerenje klijenata.

Madlena i Philip vlasnici su brojnih luksuznih vila, a posebno se ističe ona u Monaku, kojoj je nekada vlasnica bila carica Sissi. Bračni par veliki je obožavatelj umjetnosti, pa je na aukcijama uzeo i neka od najprestižnijih djela svijeta, a uz sve to ima i luksuzne automobile, avione i jahte kojima se i njihova posvojena kći Ema često hvali na društvenim mrežama, na kojima ima i vrlo specifično ime ''kingzepter'', u prijevodu ''kralj Zepter''.

Možete li vjerovati da je ovo lice žene koja ima 64 godine? Mnogi se slažu da je mjesto ove glumice nezamjenjivo! Michelle Pfeiffer - 2 Michelle Pfeiffer - 7 Michelle Pfeiffer - 5 +19 Michelle Pfeiffer - 4

Kristina Krepela i Marin Miletić više se ne skrivaju: U prvom službenom zajedničkom izlasku nije bilo teško vidjeti koliko su zaljubljeni! Kristina Krepela i Marin Miletić - 7 Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić - 3 +13 Kristina Krepela i Marin Miletić - 5

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju