Jennifer Gates na svom Instagramu dala je uvid u svoj život. Iako bi mnogi očekivali brdo luksuza i skupih stvari, na njenom profilu toga nema.

Galerija


Bill Gates i njegova supruga Melinda vole čuvati svoj život od očiju javnosti pa se ne dobiva često niti uvid u život njihovih kćeri. No, zahvaljujući društvenim mrežama možemo vidjeti kako živi 21-godišnja kći jednog od najbogatijih ljudi na svijetu. Jennifer Gates tako na svom Instagramu dijeli crtice iz svog života, iste kao i većina njenih vršnjaka. S bitnom razlikom. Jer osim što studira i ljubi kolegu s fakulteta, Jennifer često uživa na jahti i posjećuje različite egzotične destinacije diljem svijeta.

Vezani članci Kuća Billa i Melinde Gates u Del Maru Pogledajte kuću na koju je Gates prije godinu dana spiskao 43 milijuna dolara, kome će ona pripasti nakon razvoda? Bill i Melinda Gates Evo što sve obuhvaća Gatesovo bogatstvo vrijedno nevjerojatnih 130 milijardi dolara i što bi sve moglo pripasti uskoro bivšoj supruzi!

Osim toga, uživa u konjima. Mlada djevojka nagrađivana je jahačica. Osim toga, uskoro bi trebala završiti sa studijem biologije na Stanfordu. Upravo tamo je upoznala dečka, pet godina starijeg Nayela Nassara, koji je na istom studiju završio ekonomiju i menadžment.

Zajedno su više od godinu dana, a Jennifer često dijeli fotografije s njihovih putovanja. Osim toga, djevojka izgleda prilično normalno pa se ne razmeće skupom garderobom niti nakitom. Poznato je da su Bill Gates i njegova supruga skromni te se ne vole razmetati novcem, a u tom duhu odgajaju i svoju djecu.