Malena nasljednica Nikoline i Vodoja svakim je danom sve slađa, a poznata TV voditeljica sve više i dijeli fotografije svoje miljenice na Facebooku.


Dijete sve promijeni i unese u obiteljski život pravu radost. Zna to i poznata mama Nikolina Ristović. Iako je svoju prvu kćer rodila mlada, druga je došla na svijet nakon što se udala za povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića.

Nikolina Ristović 4 mjeseca nakon rođenja kćeri: 'Imam manje vremena i slobode, ali znala sam da ne želim opterećivati nikoga'

 

A za ručak - nožice...!

Posted by Nikolina Pisek on Tuesday, July 7, 2015
Vezani članci Ivka Kaurinović, ravnateljica Centra za socijalnu skrb u Osijeku 02 Ravnateljica osječkog Centra za socijalnu skrb: "Majka je svojim ponašanjem direktno ugrozila život i zdravlje djeteta" Hitna pomoć, ilustracija U dječjem domu preminula dvomjesečna beba. Ravnateljica: "Propusta nije bilo. Dijete je imalo više dijagnoza. Mi želimo da inspekcija dođe"

Zajedno su prije osam mjeseci dobila kćerkicu Unu Sofiju, a TV voditeljica sve više dijeli fotografije svoje druge mezimice. Majčica ljubav prema djeci nema granica, pa je tako Nikolina samo ispod slike napisala: 'LJUBAV'. 

Malena je očito na mamu već sada modno osviještena, a ovo je ujedno i prvo ljeto s novim članom obitelji. Preslatke su, zar ne?

 

L.O.V.E.

Posted by Nikolina Pisek on Monday, July 20, 2015
 

Moje dvije male ljubavi...

Posted by Nikolina Pisek on Saturday, June 13, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook