Ups

'Volim te, ali ne sviđaš mi se jer si bucmast!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni nogometaš mami uzdahe kod žena diljem svijeta, no jedna gospođica smatra da bi se mogao i malo dovesti u red...

Isklesano tijelo Davida Beckhama krasi brojne naslovnice prestižnih magazina, a prizor slavnog nogometaša u boksericama mami uzdahe kod žena diljem svijeta. No, jedna gospođica smatra da je bivši nogometaš - debeo.

Pogledaj i ovo David Beckham i kći Harper - 7 Ne skriva koliko je voli David Beckham uhvaćen je u veselim trenucima s kćeri, koja je postala prava ljepotica, nedavno su bili na meti kritika zbog svoga poljupca!

Riječ je o njegovoj mezimici, kćerkici Harper zbog koje se slavni tata zabrinuo za svoj izgled.

David Beckham sudjelovao u prometnoj nesreći nakon što je sina pokupio s treninga

'Kupao sam Harper i kad sam je izvadio iz kade i krenuo omatati u ručnik, rekla mi je: 'Tatice, volim te, ali ne sviđaš mi se, tako si bucmast! Nisam znao da sam bucmast, ali ako ona tako kaže...', otkrio je Beckham u showu Jimmyja Kimmela.

Također je priznao i da često zna sramotiti svoju djecu, onako, iz gušta. 'Jednom sam vozio Brooklyna u školu i zamolio me da parkiram iza ugla jer će on, kao, pješke u školu. Bilo ga je valjda sram. Onda sam ga odlučio slijediti i na kraju sam otvorio prozor i izderao se: 'Brooklyne, volim te!', ispričao je nestašni tata.

Nastradao je i Romeo. Naime, dječak nije želio poljubiti oca pred svojim prijateljima pa ga je Becks uhvatio u medvjeđi zagrljaj pred svima. 'Victoria se potrudila objasniti im da imaju cool t atu, no to ne čini nikakvu razliku', rekao je Bechkam, koji kaže da ima i 'novo zanimanje'.

'Postao sam taksist. Od 7.30 ujutro razvozim djecu u četiri različite škole. Onda pokupim Harper u 12, a dečke u 16 sati. Nakon toga na red dolazi trening iz nogometa jer svi dečki treniraju pa ih onda moram pokupiti u 21.30 sati. Iskreno, to mi je zakon', rekao je slavni tata.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene