slavni tata ih podržava

Odmor ne može proći bez seksi snimanja: Zgodne sestre u minijaturnim bikinijima zabavljale prolaznike

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kćeri Sylvestera Stallonea nekoliko fotografija su objavile na Instagramu, a njihov tata ih je podržao lajkom.

Prekrasne kćeri holivudskog snagagora Sylvestera Stallonea (74) privlače pozornost gdje god se pojave, a pogotovo na plaži na kojoj borave ovih dana u minijaturnim bikinijima. 

Pogledaj i ovo Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Kakve ljepotice! Kćeri legendarnog glumca pravi su hit gdje god se pojave, pored njih čak ni njega nitko ne primjećuje!

Sistine (22), Scarlet (18) i Sophia (24) uživaju s majkom Jennifer Flavin (52) u ljetovanju u meksičkom gradu Tulum, a oca su ostavile kod kuće. Djevojke cijelo vrijeme na Instagramu objavljuju atraktivne fotografije u koje ulažu puno truda dok su na odmoru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The tan lines were unreal

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

Stalloneove kćeri su uhvaćene tijekom jednog takvog snimanja u vodi, a mnogi prolaznici su promatrali kako se namještaju u seksi poze. Čini se da njihov tata sve to podržava jer im lajka fotografije iz Meksika na Instagramu kao i sve druge objave. 

Inače, osim djevojaka, pozornost je plijenila i njihova majka Jennifer koja odlično izgleda i vidi se da su gene naslijedile od nje. 

Umirovljena manekenka, koja je od 1997. u braku sa Stalloneom, ima svoju tvrtku i bavi se poduzetništvom, a baš kao i njezin muž redovito vježba. No Sylvester posljednjih godina šokira svojim licem koje je previše podvrgavao kozmetičkim zahvatima i uništio. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene