Urban je izbacio spot za novu pjesmu "Iskra", a u njemu glume preslatke kćeri Ljupke Gojić Mikić.

Galerija


Novi singl benda Urban&4, "Iskra" ponovno donosi prepoznatljiv Urbanov glazbeni pečat, a u njemu su simbolično zaplesale i kćeri naše slavne mankenke Ljupke Gojić Mikić. 

Vezani članci Enrique Iglesias Za trudnoću ruske ljepotice nitko nije znao, no njezin suprug sada je potvrdio rođenje trećeg djeteta Ireland Baldwin Njezin slavni otac umire od srama svaki put kad ona objavi golu fotku, ali plavuša bujnih grudi ne prestaje provocirati

Prije 23 godine u prvom spotu Urbanove solo karijere za pjesmu "Astronaut" nastupila je Ljupka, kada je i sama započinjala svoju karijeru. Sada su je simbolično naslijedile njezine kćeri Jana Sienna i Mila Amelie Mikić.

“Želeći napraviti spot koji će što bolje pratiti pjesmu, ali koji ju istovremeno neće opteretiti, razmišljali smo o mnogim opcijama i došli do zaključka da bi, zbog same teme i na neki vrlo općenit način, smisla teksta, bilo idealno da djeca preuzmu glavu ulogu. Istog trenutka smo se sjetili Jane Sienne i Mile Amelie Mikić. Nije ta ideja došla bez neke smislene veze – naime, prije 23 godine, u prvom spotu Damirove solokarijere, onome za pjesmu 'Astronaut', a i na samom početku svoje karijere, nastupila je Ljupka Gojić Mikić. Kako smo i tijekom svih godina i dalje u kontaktu, odlučili smo je zamoliti, a naravno i ostatak njezine obitelji, da pita djevojčice bi li željele biti u našem spotu. Tako se, na jedan poseban način, zatvorio krug, ali i nastavila priča – točno tamo gdje treba, na djeci, na onima koji jesu budućnost", rekla je Milica Czerny Urban. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Sporo rasti mala vrbo, dug je put, a ovaj svijet te čeka”, možda su najbolje riječi kojima stihovi “Iskre” mogu opisati video spot za istu. Režiju spota potpisuju Damir Urban i Milica Czerny Urban, dok Milica potpisuje i fotografiju te montažu, a priča iza video spota “Iskra” nosi i neke zanimljive poveznice i simbolike. “Želeći napraviti spot koji će što bolje pratiti pjesmu, ali koji ju istovremeno neće opteretiti, razmišljali smo o mnogim opcijama i došli do zaključka da bi, zbog same teme i na neki vrlo općenit način, smisla teksta, bilo idealno da djeca preuzmu glavu ulogu. Istog trenutka smo se sjetili Jane Sienne i Mile Amelie Mikić. Nije ta ideja došla bez neke smislene veze – naime, prije 23 godine, u prvom spotu Damirove solo karijere, onome za pjesmu Astronaut, a i na samom početku svoje karijere, nastupila je Ljupka Gojić Mikić. Kako smo i tijekom svih godina i dalje u kontaktu, odlučili smo je zamoliti, a naravno i ostatak njezine obitelji, da pita djevojčice bi li željele biti u našem spotu. Tako se, na jedan poseban način, zatvorio krug, ali i nastavila priča – točno tamo gdje treba, na djeci, na onima koji jesu budućnost.“ – opisala je Milica Czerny Urban. @damir.urban @milicaurban #ISKRA 🖤

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

"Sporo rasti, mala vrbo, dug je put, a ovaj svijet te čeka”, možda su najbolje riječi kojima stihovi “Iskre” mogu opisati video spot za pjesmu.

Djevojčice u spotu plešu te se naočigled dobro zabavljaju, a svojom mladošću i elanom udahnule su dodatnu svježinu novom Urbanovu hitu.