Urban je izbacio spot za novu pjesmu "Iskra", a u njemu glume preslatke kćeri Ljupke Gojić Mikić.

Galerija


Novi singl benda Urban&4, "Iskra" ponovno donosi prepoznatljiv Urbanov glazbeni pečat, a u njemu su simbolično zaplesale i kćeri naše slavne mankenke Ljupke Gojić Mikić. 

Vezani članci Martina Vrbos (Foto: Instagram) Trudnoću je skrivala do samog kraja: Domaća pjevačica rodila drugo dijete Samantha Jaelle (Foto: Instagram) Objava koja je potresla Instagram: Poznata blogerica oprostila se od fanova, ima još nekoliko tjedana života

Prije 23 godine u prvom spotu Urbanove solo karijere za pjesmu "Astronaut" nastupila je Ljupka, kada je i sama započinjala svoju karijeru. Sada su je simbolično naslijedile njezine kćeri Jana Sienna i Mila Amelie Mikić.

“Želeći napraviti spot koji će što bolje pratiti pjesmu, ali koji ju istovremeno neće opteretiti, razmišljali smo o mnogim opcijama i došli do zaključka da bi, zbog same teme i na neki vrlo općenit način, smisla teksta, bilo idealno da djeca preuzmu glavu ulogu. Istog trenutka smo se sjetili Jane Sienne i Mile Amelie Mikić. Nije ta ideja došla bez neke smislene veze – naime, prije 23 godine, u prvom spotu Damirove solokarijere, onome za pjesmu 'Astronaut', a i na samom početku svoje karijere, nastupila je Ljupka Gojić Mikić. Kako smo i tijekom svih godina i dalje u kontaktu, odlučili smo je zamoliti, a naravno i ostatak njezine obitelji, da pita djevojčice bi li željele biti u našem spotu. Tako se, na jedan poseban način, zatvorio krug, ali i nastavila priča – točno tamo gdje treba, na djeci, na onima koji jesu budućnost", rekla je Milica Czerny Urban. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Sporo rasti mala vrbo, dug je put, a ovaj svijet te čeka”, možda su najbolje riječi kojima stihovi “Iskre” mogu opisati video spot za istu. Režiju spota potpisuju Damir Urban i Milica Czerny Urban, dok Milica potpisuje i fotografiju te montažu, a priča iza video spota “Iskra” nosi i neke zanimljive poveznice i simbolike. “Želeći napraviti spot koji će što bolje pratiti pjesmu, ali koji ju istovremeno neće opteretiti, razmišljali smo o mnogim opcijama i došli do zaključka da bi, zbog same teme i na neki vrlo općenit način, smisla teksta, bilo idealno da djeca preuzmu glavu ulogu. Istog trenutka smo se sjetili Jane Sienne i Mile Amelie Mikić. Nije ta ideja došla bez neke smislene veze – naime, prije 23 godine, u prvom spotu Damirove solo karijere, onome za pjesmu Astronaut, a i na samom početku svoje karijere, nastupila je Ljupka Gojić Mikić. Kako smo i tijekom svih godina i dalje u kontaktu, odlučili smo je zamoliti, a naravno i ostatak njezine obitelji, da pita djevojčice bi li željele biti u našem spotu. Tako se, na jedan poseban način, zatvorio krug, ali i nastavila priča – točno tamo gdje treba, na djeci, na onima koji jesu budućnost.“ – opisala je Milica Czerny Urban. @damir.urban @milicaurban #ISKRA 🖤

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

"Sporo rasti, mala vrbo, dug je put, a ovaj svijet te čeka”, možda su najbolje riječi kojima stihovi “Iskre” mogu opisati video spot za pjesmu.

Djevojčice u spotu plešu te se naočigled dobro zabavljaju, a svojom mladošću i elanom udahnule su dodatnu svježinu novom Urbanovu hitu.