Napokon uhvaćene!

Jahtu zamijenile noćnim klubovima: Izazovne Stalloneove kćeri prošetale Hvarom i mamile poglede

Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlet Rose Stallone s društvom (Foto: Instagram) Sylvester Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL +8 Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Galerija

Sylvester Stallone s obitelji trenutačno ljetuje na jadranskoj obali, a čini se da se svi dobro provode.

Slavni akcijski glumac Sylvester Stallone za svoj je ljetni odmor ove godine odabrao upravo Lijepu Našu. Svoje kćeri i ženu odlučio je odvesti na krstarenje našom obalom, a domaći su paparazzi snimili ljepotice Stallone obitelji kako uživaju u noćnom izlasku na Hvaru. 

Pogledaj i ovo Princ Albert od Monaka (Foto: Facebook) Svidjelo mu se Jedan od najbogatijih monarha svijeta posjetio popularni hvarski restoran i fotografirao se s osobljem

Obitelj je stigla u Split u srijedu, a odmah su se uputili u obilazak naših otoka. U četvrtak su popodne proveli na Zlatnom ratu na Braču, a noćne sate odlučili su provesti na Hvaru, gdje je mnoštvo noćnih klubova. 

Dotjerane kćeri Scarlet Rose, Sistia Rose i glumčeva supruga viđene su na večeri u poznatom restoranu Gariful. 

Obitelj krstari na jahti Meira, koj je duga 55 metara te luksuzno opremljena iznutra i izvana. Cijena najma jahte iznosi oko 105 tisuća eura. 

Sistia i Scarlet Rose na svojim su profilima na Instagramu već podijelile niz fotografija sa svog odmora u Hrvatskoj, a pokazale su i kako njihov otac uživa na našoj obali vozeći se na gliseru i uživajući u vjetru u kosi. 

Zanimljivo je kako je Sylvesteru Stalloneu u subotu 73. rođendan pa bi ga trebao proslaviti u Hrvatskoj. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

summertime

Objavu dijeli SCAR STALLONE (@scarletstallone)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene