Sylvester Stallone s obitelji trenutačno ljetuje na jadranskoj obali, a čini se da se svi dobro provode.

Galerija


Slavni akcijski glumac Sylvester Stallone za svoj je ljetni odmor ove godine odabrao upravo Lijepu Našu. Svoje kćeri i ženu odlučio je odvesti na krstarenje našom obalom, a domaći su paparazzi snimili ljepotice Stallone obitelji kako uživaju u noćnom izlasku na Hvaru. 

Vezani članci Princ Albert od Monaka (Foto: Facebook) Jedan od najbogatijih monarha svijeta posjetio popularni hvarski restoran i fotografirao se s osobljem Sestre Stallone (Foto: Instagram) Obitelj holivudske legende uživa u Dubrovniku, ni nevrijeme nije pokvarilo zabavu!

Obitelj je stigla u Split u srijedu, a odmah su se uputili u obilazak naših otoka. U četvrtak su popodne proveli na Zlatnom ratu na Braču, a noćne sate odlučili su provesti na Hvaru, gdje je mnoštvo noćnih klubova. 

Dotjerane kćeri Scarlet Rose, Sistia Rose i glumčeva supruga viđene su na večeri u poznatom restoranu Gariful. 

Obitelj krstari na jahti Meira, koj je duga 55 metara te luksuzno opremljena iznutra i izvana. Cijena najma jahte iznosi oko 105 tisuća eura. 

Sistia i Scarlet Rose na svojim su profilima na Instagramu već podijelile niz fotografija sa svog odmora u Hrvatskoj, a pokazale su i kako njihov otac uživa na našoj obali vozeći se na gliseru i uživajući u vjetru u kosi. 

Zanimljivo je kako je Sylvesteru Stalloneu u subotu 73. rođendan pa bi ga trebao proslaviti u Hrvatskoj.