Danas mu je žao

Njen otac je poznati tenisač, nije ju želio priznati i tvrdio je kako nema šanse da je njegova, ali svi pričaju koliko mu nalikuje

Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Galerija

Anna Ermakova plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a svom slavnom ocu Borisu Beckeru nalikuje sve više.

Kćer umirovljenog tenisača Borisa Beckera i manekenke Angele Ermakove, danas 21-godišnja Anna Ermakova, koja je također uspješna manekenkapod povećalom javnosti živi od najranijih dana i to zahvaljujući upravo ocu.

Pogledaj i ovo Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Gadni razvod Obiteljskoj drami nema kraja: Policija ponovno smirivala strasti u kući umirovljenog tenisača Borisa Beckera

Naime, Boris i Angela su Annu dobili tijekom kratke afere, zapravo nakon što su navodno zajedno proveli samo jednu noć i to 1999. godine, kada su se upoznali u londonskom restoranu Nobu. Šuškalo se da se njihov fatalni susret dogodio u spremištu za metle, ali tenisač je kasnije sam otkrio kako se sve dogodilo na stubištu.

Bila je to afera koja je uništila njegov tadašnji brak s njemačkom ljepoticom Barbarom Feltus, s kojom ima 27-godišnjeg sina Nou i 21-godišnjeg Eliasa. Boris ima 11-godišnjeg sina Amadeusa iz braka s Lilly Becker s kojom se vjenčao 2009., a razveo 2018. godine.

Isprva Boris nije Annu htio priznati kao svoju kćer jer je tvrdio kako nije njegova, no ipak se godinama kasnije predomislio.

Zajedničko skrbništvo nad Annom dobio je 2007. godine, i to nakon teške sudske bitke s njezinom majkom, ali danas je njihov odnos ipak nešto bolji. U svojoj autobiografiji "Boris Becker's Wimbledon" priznao je koliko mu je žao zbog situacije koja mu je uništila brak, ali i što je otežao Annin život.

"Bilo mi je vrlo neugodno i bio sam jako tužan zbog načina na koji se sve dogodilo. To je uništilo moju obitelj. Annina majka i ja morali smo biti roditelji bez započinjanja veze. Sada sam s njezinom majkom u vrlo dobrim odnosima. Ne vidim Annu koliko bih volio, ali radimo na što normalnijem odnosu, a to nije lako s obzirom na sve", priznao je tenisač.

Boris je poznat po vezama s brojnim mlađahnim ljepoticama, a trenutačno je u vezi sa stručnjakinjom za procjenu političkog rizika Lilian de Carvalho Monteiro.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) +0 Salma Hayek (Foto: Instagram) Celebrity Salma Hayek u badiću slavi 55. rođendan, zbog fotografije koju je objavila rijetki bi joj dali ovu brojku

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirko Filipović (Foto: Instagram) Mirko Filipović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mirko Filipović (Foto: Instagram) Celebrity Cro Cop pozirao s 18-godišnjim sinom koji je njegova slika i prilika, pratitelji mu poručili: "DNK test nije potreban"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene