KC Osborne na bazenu pokazala dekolte koji joj je malčice poremetio zabavu jer je stalno morala biti posvećena njegovu popravljanju i paziti da ne pokaže previše.

Galerija


Reality zvijezda i plesačica KC Osborne provela je opuštajuće popodne pokraj bazena u društvu svojih prijateljica, ispijala je koktele, sunčala se i kupala, sve do trenutka kada joj bikini nije počeo praviti probleme.

31-godišnja KC vodila je borbu s namještanjem dekoltea i grudi, a čim bi se ustala morala je namjestiti i minijaturne gaćice. Najviše problema radili su joj gumbi na gornjem dijelu koji joj je obline jedva zadržao na mjestu.

Unatoč tome što se zabavljala na bazenu KC je na licu nosila tešku šminku bez koje se ni u tim trenucima nije htjela pojaviti. No pokazala je i svoju novu figuru, nakon što je poradila na vlastitoj težini i to kako bi prikupila, a ne izgubila kilograme.

"Svim djevojkama koje mi pišu da je moje tijelo savršeno, to mi jako laska, ali nije točno. Posljednjih nekoliko mjeseci sam malo previše smršavila što mi nije bila namjera. Počela sam puno više jesti kako bi se vratila nekoj normalnijoj težini, a također sam se vratila plesu tako da mi trbušnjaci izgledju solidno", otkrila je na društvenim mrežama.

Zamolila je svoje pratitelje da se ne uspoređuju s ljudima na Instagramu te priznala da je nesigurna što se tiče vlastita tijela.

"Ali najvažnije je vaše zdravlje", poručila je savjesna KC na Instagramu gdje ju prati više od 200 tisuća ljudi.

Mami uzdahe i u šestom desetljeću: Mia Begović pokazala noge u mini haljini i mrežastim čarapama