Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznata glumica 27. studenog gostuje u Moldaviji!


Nakon što već godinama puni kazališta u Hrvatskoj i šire, na poziv Ministarstva kulture Republike Moldavije i 6. Internacionalnog kazališnog festivala 'MOLDFEST.RAMPA.RU', Ecija Ojdanić 27. studenog gostuje s predstavom 'Bobočka' na daskama kazališta 'From the Rose Street'.

Ecija Ojdanić o novoj ulozi u Kud puklo da puklo

Vezani članci Predstava \"Brodolomke\" (Foto: Bojan Zibar) Ovacije u rasprodanom kazalištu Vidra za stotu izvedbu "Brodolomki"! Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja se emotivnom objavom i fotografijom iz djetinjstva prisjetila oca: "Volim te tata, puno mi fališ"

Festival 'MOLDFEST.RAMPA.RU' okuplja kazališne skupine iz nekoliko zemalja, a uz Hrvatsku će sudjelovati: Moldavija, Rusija, Ukrajina, Bjelorusija, Gruzija, Kazahstan, Njemačka, Izrael, Poljska, Tadžikistan, Makedonija, Italija i Estonija.

Javnost će u nekoliko dana imati priliku vidjeti najbolje predstave različitih žanrova te će moći pratiti različite interpretacije klasičnih djela i predstave potpisane od suvremenih autora. Svaka zemlja koja sudjeluje imat će priliku pokazati svoje predstave, time pružajući širok raspon tradicija, stilova i načina izvođenja. Na samom festivalu održat će se i tečajevi uz sudjelovanje iskusnih redatelja, dramatičara i kazališnih kritičara.

Putovanje u Moldaviju omogućila je zaklada Hrvatska kuća, a predstavljanje hrvatske kulture na ovom festivalu ojačat će međunarodne kulturne veze i pomoći u izgradnji dijaloga između naroda te stvoriti nove prilike za buduće generacije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook