Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Intervju je to koji se dugo čekao. Kanye West našao se nasuprot Kris Jenner i otkrio sve o svojoj novoj ulozi oca.


Kanye West nije tako opak kada su njegovi najmiliji u pitanju. Otkako je postao otac kćerkice North koju je dobio s reality zvijezdom Kim Kardashian, potpuno je posvećen svojoj ulozi. Iako se ne voli pojavljivati u medijima, čak je i odbio ponudu da bude član žirija u talent showu American Idol jer bi privlačio previše pažnje, pristao je sjesti nasuprot Kimine mame koja je dobila vlastiti talk show.

Vezani članci Irina Shayk Ovako se sakrila kad je iz medija shvatila da je otkrivena njezina romansa s poznatim glazbenikom, o čemu se šuškalo već neko vrijeme Irina Shayk Konačno potvrdili šuškanja, Irina Shayk i Kanye West uhvaćeni na romantičnom odmoru u Francuskoj!

>> Ljutita Kim Kardashian: 'Nemoj mi slati poklone ako me misliš ogovarati iza leđa!'

A što se tiče ljubavi prema Kim, evo što je rekao:'Ljudi su mi govorili kako će to našteti mojem ugledu kao umjetnika i dizajnera, no nije me briga. Ja volim tu ženu.'

'Od djeda sam naučio da je potrebna radost u životu, Kim je moja radost. Donijela je novu radost u moj život', priznao je 36-godišnj reper u kratkom najavnom videu.

Sutra izlazi cijeli intervju kada će Kanye i napokon pokazati lice svoje djevojčice Nori koja je već podigla toliko medijske prašine. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook