Odustala od svega

Jeziva ispovijest bivše članice Pussycat Dolls: "Bila sam u prstenu prostitucije"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kaya Jones članica grupe bila je od 2003. do 2005. godine, a tvrdi da je sve te godine bila zlostavljana i drogirana.

Šokantne optužbe iznijela je Kaya Jones, jedna od nekadašnjih članica grupe Pussycat Dolls. Na Twitteru je, naime, Kaya napisala da je grupa zapravo bila paravan za prostituciju. Jones je članica grupe bila od 2003. do 2005. godine, a tvrdi da je sve te godine bila zlostavljana i drogirana, dok su drugi zarađivali na uspjehu benda. Rekla je kako je to njezina istina, prenosi Independent.

Pogledaj i ovo showbuzz ZAVEO JU LUDI OD LJUBAVI Uskoro pred oltarom?

"Nisam bila u ženskom bendu, bila sam u prstenu prostitucije. Usto smo bile slavne i pjevale, dok su svi koji su nas posjedovali zarađivali novac. Pitaju me koliko je loše bilo? Pa toliko da sam odustala od svojih snova, kolegica i unosnog ugovora", rekla je Kaya. Prozvala je lidericu benda, no nije ju imenovala. Optužila ju je da nije bila timski igrač, ali i da je zlostavljala psihički ostale cure u bendu.

Otkrila je i zašto nije prijavila cijeli slučaj. Osnivačica grupe, koreografkinja Robin Antin rekla je da se radi o odvratnim i smiješnim lažima. Antin tvrdi da Kaya traži svojih pet minuta slave te ih je odlučila priskrbiti na ovaj način. Inače, grupa Pussycat Dolls trajala je do 2010. godine, nakon čega se definitivno raspala.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene