Uspjehe slave s njima

One su osvojile 'KAUBOJE' - Sad će oni OSVAJATI prvenstvo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubav kao imperativ, motivator i snaga. Znaju to jako dobro naši Kauboji pa su svoja srca odavno predali lijepim i snažnim ženama.

Sve oči uprte su u njih! Europsko rukometno prvenstvo u Poljskoj počinje u petak, 15. siječnja, a naši reprezentativci su spremni. Spremaju se s njima i njihove bolje polovice, žene koje ih vole, bodre i najzdušnije navijaju za njih.

Rukometaši se odlikuju stabilnim bračnim životima, što se ne bi moglo reći za njihove sportske kolege, posebno nogometaše. Među njihovim odabranicama ima manekenki, ali i puno više 'običnih' cura, koje u sjeni brinu i bodre svoje dečke. Donosimo vam najljepše 'rukometne' ljubavne priče:

Mirko i Iva Alilović

Nekad Vranješ, danas Alilović. Iva je dobro upoznata sa svim plusevima i minusevima života sa profesionalnim sportašom. Mirka je upoznala prije nekoliko godina, a vjenčali su se u ljeto 2011. godine u Hercegovini. Na svadbi ih je zabavljao Mate Bulić, a poštovali su se svi tradicionalni običaji. Uz njega je pronašla istinsku sreću i ostvarila se kao majka. Mirko i Iva su, naime, roditelji dva dječaka - Ivana i Mate. Trenutno žive na relaciji Hrvatska - Mađarska, gdje Mirko igra za Veszprem.

Manuel i Ina Štrlek

Defektologinja Ina upoznala je Manuela 2009. godine, i to preko svog brata, koji je tada trenirao s Manuelom. Nakon četiri godine veze, 2013. su se vjenčali u Zagrebu. Roditelji su postali prošle godine, kada je u siječnju Ina rodila djevojčicu. Manuel igra za poljski klub Kielce, pa su obiteljsko gnijezdo svili u Poljskoj.

Igor i Olja Vori

Oni su defintivno 'kraljevski par' rukometnog svijeta u Hrvata. Inače žive u Parizu te su roditelji dvoje djece, a poznati su po velikoj, dugoj i sretnoj ljubavi. Olja i Igor vezu su počeli prije čak 15 godina. Ova Dalmatinka prava je zaljubljenica u modu, završila je višu medicinsku školu, a kao studentica živjela je na kultnoj Savi te je trenirala vaterpolo. Kao prava sportašica, dobro je razumijela Vorijeve potrebe. Od Save do Sienne - reklo bi se. Danas živi u Parizu, i dalje podjednako zaljubljena u svog Igora.

Blaženko i Nikolina Lacković

Lijepa Nikolina diplomirana je ekonomistica te se bavila manekenstvom. U braku s Lackovićem je već skoro devet godina, tijekom kojih su mijenjali adrese i dobili dvoje djece. Otkad se udala za njega, Nikolina je karijeru podredila Blaženku i njihovoj obitelji. On će za nju često reći da mu je najveća podrška, a da zaista tako misli dokazao je i kada je njezino ime tetovirao na svojoj podlaktici.

Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj

Atraktivna brineta i rukometaš upoznali su se u srednjoj školi. Ljubav je započela prije deset godina, a traje do danas. Zgodna Đakovčanka sa Domagojem putuje, prateći njegovu karijeru, a medijska pažnja nimalo je ne zanima. Više puta uspješni Duvnjak je izjavio kako je za njegovu karijeru ključna Lucija, koja je ljubav njegovog života.

Marko Kopljar i Iva Duvnjak

Duvnjakova sestra udala se prije nekoliko mjeseci za Marka Kopljara, Domagojevog kolegu i prijatelja. Upoznali su se u Rukometnom klubu Đakovo, u kojem je karijeru započeo i Ivin brat, spomenuti Domagoj. Lijepa Iva također je trenirala rukomet, no prestala je kada je u Zagrebu upisala Učiteljski fakultet. Zgodna učiteljica itekako zna kako se živi sa sportom. Što preko brata, što preko supruga. Ivi je rukomet suđen. Nedavno je rodila sina u Barceloni. Nekako nam se čini da će se i maleni baviti rukometom, bar rekreativno.

Zlatko i Maja Horvat

Maja i Zlatko skladan su i diskretan par. Roditelji su dječaka. Lijepa Maja također je bivša rukometašica. Sa Zlatkom je u braku oko sedam godina, a braku i ljubavi prethodilo je dugo poznanstvo i prijateljstvo. Ono je s vremenom preraslo u ljubav iz koje se rodio sinčić. Jedno je sigurno, Horvatovi najveći navijači su njegova supruga i dječačić.

Ima još sretnih ljubavnih priča u reprezentaciji, a i nadolazećih mladih sportskih zvijezda koje će tek zablistati. Sretnice koje ih budu pratile na životnom putu morat će znati da za brak s vrhunskim sportašem treba imati puno ljubavi i biti spreman na puno odricanja. No, kad se voli, sve se može! Sigurni smo da bi nam to potvrdile i sve navedene dame!

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene