Katy Perry požalila se da osjeća intenzivan miris plina te da joj se vrti i počinje ju boljeti glava, a ubrzo se onesvijestila i pala na tlo.

Galerija


Pjevačica Katy Perry (35) i ostali suci showa "Američki idol" u nedjelju su, kako piše Mirror, proživljavali pravu dramu. Naime, u jednom trenutku Katy je pitala country-zvijezdu Lukea Bryana (43) i Lionela Richieja (70) osjećaju li miris plina.

Vezani članci Orlando Bloom Izdržao u celibatu čak 6 mjeseci prije nego je sreo ženu svog života, a sve ostalo je povijest: "Stvarno sam uživao" Katy Perry Trudna pjevačica otkazala sve intervjue i zaključala se u sobu pa otišla iz Australije zbog straha od koronavirusa

"Jako je intenzivan", komentirala je pjevačica. Požalila se i da osjeća vrtoglavicu. "Počinje me boljeti glava. Loše mi je, jako loše. Ne osjećam se dobro", rekla je Katy i ubrzo se onesvijestila. Luke je istaknuo kako je riječ o propanu i upozorio kako nije riječ o šali, nego plin stvarno curi.

U jednom trenutku začule su se sirene hitne pomoći i vatrogasaca, a snimateljska ekipa, žiri i natjecatelji evakuirani su iz zgrade. Inače, to je 18. sezona američkog showa i gledatelji su komentirali kako je pjevač Richie bezobrazan prema kandidatima.

"Moram biti iskren prema tebi. Ne sviđaš mi se. I zbog nekog čudnog razloga ne odgovaraš mi baš. Ne volim tvoj glas ni stav. Ne mislim da ćeš uspjeti u Hollywoodu", rekao je jednom natjecatelju.

Holivudski glumac i supruga u šoku: Poplava im uništila imanje u Engleskoj vrijedno 12 milijuna funti