Katy Perry dobila je kćer Daisy Dove sa zaručnikom Orlandom Bloomom u kolovozu prošle godine.

Galerija


Katy Perry (36) prvi put je viđena u javnosti s kćerkicom Daisy Dove koju je dobila prije šest mjeseci sa zaručnikom Orlandom Bloomom (44). 

Vezani članci Katy Perry i Orlando Bloom Na svijet je stigla njihova djevojčica: Pop-zvijezda i glumac objavili sretne vijesti pa poslali snažnu poruku Katy Perry i Orlando Bloom Uskoro će dobiti prvo zajedničko dijete, a ovaj slavni par najavio je da se sprema za još jednu veliku promjenu

Pjevačica je prošetala s bebom u kolicima na Havajima gdje je na odmoru, a glumca nije bilo na vidiku. Katy je bila u potpuno opuštenom izdanju te je nosila tajice i majicu bez rukava iste boje i bilo je vidljivo da ne nosi grudnjak. 

Na nogama je imala natikače dok je glavu prekrila šiltericom na kojoj je pisalo mama. Za vrijeme šetnje je spustila zaštitnu masku, a vidjelo se da na licu ima skroz malo šminke.

Inače, Perry i Bloom su u kolovozu objavili da su dobili kćerkicu kojoj su dali ime Daisy Dove. "Najdragocjeniji dar: zdravo dijete", istaknuo je par. 

Katy i Orlando zaručili su se u veljači prošle godine, no zbog pandemije koronavirusa odgodili su vjenčanje. Vijesti da će postati roditelji objavili su u spotu pjevačice za pjesmu "Never Worn White". 

Kažu da je ovo Putinova tajna kći, na Instagramu se razmeće bogatstvom i širi teorije zavjere o koronavirusu

Nije dugo ljutila slavnog oca: Uslikala se potpuno gola, a fotku je komentirala i bivša pornoglumica Mia Khalifa