Iskreno priznala

'Najponosnija sam na to što nisam spavala s Robertom!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjerojatno bi milijun žena diljem svijeta dale sve da se zbliže s glumcem Robertom Pattinsonom, stoga mora da zavide jednoj koja uživa u njegovom društvu – prijateljici Katy Perry.

Iako se šuškalo kako su Robert Pattinson i Katy Perry bili nešto više od prijatelja, 28-godišnja pjevačica je to negirala. Naprotiv, u intervjuu za britansko izdanje časopisa Elle, Katy je progovorila o prijateljstvu s Robertom.

Pogledaj i ovo showbuzz Iskreno priznanje 'Ispuštala sam zaista čudne zvukove na početku!'


>>> 'Samo sam mu htjela biti prijateljica, nisam ja kriva što imam 'cice'!'

'On je moj frend, poput starije sestre sam mu. Samo se družimo. Jedna od stvari na koje sam najponosnija je činjenica da nisam spavala s tobom Roberte, i to je živa istina' poručila mu je te nastavila: 'Tako, ako ovo nije dokaz da nisam s njim u vezi, onda ne znam što jest. Čak puštam vjetrove ispred njega, one prave vjetrove. A ja nikad, ali nikad ne puštam vjetrove ispred čovjeka s kojim sam u ljubavnoj vezi, to je moje pravilo', ispričala je pjevačica Katy Perry.

Nadodala je kako je poslala poruku i Pattinsonovoj bivšoj djevojci, 22-godišnjoj Kristen Stewart, kako bi joj poručila da nema ništa s Robertom.

'Poslala sam joj poruku u kojoj sam joj napisala da znam da je čitala lažne medijske napise, ali da ja nikad ne bih tako nekoga uvrijedila, to je čisto nepoštovanje. Rekla sam joj kako samo mu želim bit prijateljica, ali je nezgodno što imam grudi', ispričala je Katy Perry.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene