Nova ambasadorica dobre volje

'Želim pomagati djeci i mladima'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katy Perry postala nova UNICEF-ova ambasadorica dobre volje.

Na posebnom događanju u UNICEF-ovoj središnjici u New Yorku pjevačica Katy Perry proglašena je novom ambasadoricom UNICEF-a. Svoj rad u ovoj humanitarnoj organizaciji, poznata će pjevačica usmjeriti na poboljšanje života najranjivije djece i adolescenata te na angažman mladih.

Pogledaj i ovo Katy Perry na Stradunu - 4 Nije prošla neopaženo Internetom se proširila snimka Katy Perry na Stradunu, evo kako je reagirala na uzvike fanova koji su je prepoznali

'Mislim da mladi ljudi imaju moć promijeniti svoj život, uz našu pomoć. Čast mi je što se mogu pridružiti UNICEF-u kao ambasadorica dobre volje. Zalagat ću se i raditi sve što je u mojoj moći kako bi pomagala djeci i mladima koji dolaze iz različitih sredina, a žele isto: svjetliju budućnost.' rekla je Perry.

Popularna pjevačica već je surađivala s UNICEF-om. U listopadu ove godine pridružila se UNICEF-ovoj akciji obilježavanja Međunarodnog dana djevojčica tako što je pjesmu 'Roar' ustupila kako bi djevojčice inspirirala da već sutra postanu liderice.

Dirljivo: Zahvalila se djevojci oboljeloj od raka što je prepjevala njezin hit
 

Također se pridružila UNICEF-ovom posjetuu Madagaskaru koji spada u jednu od najsiromašnijih zemalja svijeta i tako skrenula pozornost na potrebe djece u toj zemlji.
 

'Oduševljeni smo što nam se Katy pridružila kao nova ambasadorica dobre volje i što ćemo njen izuzetan glas upotrijebiti da bi se glasovi djece i mladih diljem svijeta još glasnije čuli', rekao je Anthony Lake izvršni direktor UNICEF-a.
 

Kao UNICEF-ova ambasadorica dobre volje, 29-godišnja Katy Perry pridružuje se impresivnom popisu na kojemu su, među ostalima i David Beckham, Orlando Bloom, Jackie Chan, Mia Farrow , Angelique Kidjo , Liam Neeson , Leo Messi , Vanessa Redgrave, Susan Sarandon i Amitabh Bachchan.
 

Tu su i Oscarom nagrađena glumačka ikona Audrey Hepburn koja je kao ambasadorica dobre volje privukla svjetsku pozornost na rješavanje problema djece diljem kriznih područja u svijetu.
Svaka čast Katy, samo tako naprijed!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene