Katy Perry postala nova UNICEF-ova ambasadorica dobre volje.


Na posebnom događanju u UNICEF-ovoj središnjici u New Yorku pjevačica Katy Perry proglašena je novom ambasadoricom UNICEF-a. Svoj rad u ovoj humanitarnoj organizaciji, poznata će pjevačica usmjeriti na poboljšanje života najranjivije djece i adolescenata te na angažman mladih.

Vezani članci Katy Perry i Orlando Bloom Na svijet je stigla njihova djevojčica: Pop-zvijezda i glumac objavili sretne vijesti pa poslali snažnu poruku Katy Perry Dosta joj je trudnoće i jedva čeka roditi, a ova sjajna pjevačica fanove je nasmijala novom objavom

'Mislim da mladi ljudi imaju moć promijeniti svoj život, uz našu pomoć. Čast mi je što se mogu pridružiti UNICEF-u kao ambasadorica dobre volje. Zalagat ću se i raditi sve što je u mojoj moći kako bi pomagala djeci i mladima koji dolaze iz različitih sredina, a žele isto: svjetliju budućnost.' rekla je Perry.

Popularna pjevačica već je surađivala s UNICEF-om. U listopadu ove godine pridružila se UNICEF-ovoj akciji obilježavanja Međunarodnog dana djevojčica tako što je pjesmu 'Roar' ustupila kako bi djevojčice inspirirala da već sutra postanu liderice.

Dirljivo: Zahvalila se djevojci oboljeloj od raka što je prepjevala njezin hit
 

Također se pridružila UNICEF-ovom posjetuu Madagaskaru koji spada u jednu od najsiromašnijih zemalja svijeta i tako skrenula pozornost na potrebe djece u toj zemlji.
 

'Oduševljeni smo što nam se Katy pridružila kao nova ambasadorica dobre volje i što ćemo njen izuzetan glas upotrijebiti da bi se glasovi djece i mladih diljem svijeta još glasnije čuli', rekao je Anthony Lake izvršni direktor UNICEF-a.
 

Kao UNICEF-ova ambasadorica dobre volje, 29-godišnja Katy Perry pridružuje se impresivnom popisu na kojemu su, među ostalima i David Beckham, Orlando Bloom, Jackie Chan, Mia Farrow , Angelique Kidjo , Liam Neeson , Leo Messi , Vanessa Redgrave, Susan Sarandon i Amitabh Bachchan.
 

Tu su i Oscarom nagrađena glumačka ikona Audrey Hepburn koja je kao ambasadorica dobre volje privukla svjetsku pozornost na rješavanje problema djece diljem kriznih područja u svijetu.
Svaka čast Katy, samo tako naprijed!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook