Katy Perry i Orlando Bloom uskoro će postati roditelji, a slavna pjevačica i u visokom stupnju trudnoće uživa na moru i ne da se smesti.

Galerija


Pjevačica Katy Perry i u visokom stupnju trudnoće uživa koliko može, što dokazuju i najnovije paparazzi fotke s plaže. 35-godišnja Katy uživala je s prijateljima na plaži u Malibuu proteklog vikenda te je trudnički trbuh pokazala u ljubičastom jednodijelnom badiću.

Vezani članci Katy Perry i Orlando Bloom Uskoro će dobiti prvo zajedničko dijete, a ovaj slavni par najavio je da se sprema za još jednu veliku promjenu Orlando Bloom Eksplicitni prizori njegove muškosti s odmora sve su šokirali, a sad konačno znamo zašto se odlučio na taj potez

Perry je nedavno rekla da je s bebom sve dobro te kako su joj liječnici preporučili da što više ostane aktivna. "Puno plešem i pjevam i osjećam se odlično", rekla je tako slavna pjevačica u nedavnom intervjuu.

Sa zaručnikom Orlandom Bloomom Katy će uskoro dobiti prvo dijete. Glumac već ima 9-godišnjeg sina iz braka s Mirandom Kerr, a nedavno je izjavio da je jako uzbuđen što će dobiti prvu kćer. Djevojčica će na svijet stići za nekoliko tjedana, a njezini roditelji kažu da će o imenu odlučiti kada je upoznaju.

Slavni par planirao je i vjenčanje, no zbog pandemije koronavirusa otkazali su ceremoniju. Smatraju kako je sada najbitnije da s bebom sve bude dobro, a o proslavi će razmišljati nakon njezina rođenja.

Sjećate se nje? Bivša feminemka nekad je harala našom scenom, danas živi novi život i ne nalikuje na sebe