Čeka prvo dijete

Najnovije fotografije nekoliko tjedana pred porod: Poznata trudnica u badiću istaknula trbuh, uživa u morskim radostima

Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Katy Perry (Foto: Getty Images) +0 Katy Perry (Foto: Profimedia) Galerija

Katy Perry i Orlando Bloom uskoro će postati roditelji, a slavna pjevačica i u visokom stupnju trudnoće uživa na moru i ne da se smesti.

Pjevačica Katy Perry i u visokom stupnju trudnoće uživa koliko može, što dokazuju i najnovije paparazzi fotke s plaže. 35-godišnja Katy uživala je s prijateljima na plaži u Malibuu proteklog vikenda te je trudnički trbuh pokazala u ljubičastom jednodijelnom badiću.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Čini se da im se sviđa! Jedan od najbogatijih na svijetu uživao na ručku u Šipanskoj Luci, dobro raspoložen nazdravljao je s poznatim prijateljima i zaručnicom!

Perry je nedavno rekla da je s bebom sve dobro te kako su joj liječnici preporučili da što više ostane aktivna. "Puno plešem i pjevam i osjećam se odlično", rekla je tako slavna pjevačica u nedavnom intervjuu.

Sa zaručnikom Orlandom Bloomom Katy će uskoro dobiti prvo dijete. Glumac već ima 9-godišnjeg sina iz braka s Mirandom Kerr, a nedavno je izjavio da je jako uzbuđen što će dobiti prvu kćer. Djevojčica će na svijet stići za nekoliko tjedana, a njezini roditelji kažu da će o imenu odlučiti kada je upoznaju.

Slavni par planirao je i vjenčanje, no zbog pandemije koronavirusa otkazali su ceremoniju. Smatraju kako je sada najbitnije da s bebom sve bude dobro, a o proslavi će razmišljati nakon njezina rođenja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene