Ne daju joj mira

Pjevačicu izbacili iz takta: 'PERVERZNI STE I ODVRATNI!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica obračunala se s paparazzima putem društvene mreže!

Pjevačica Katy Perry u sukobu je s paparazzima koje je nazvala 'perverznima i odvratnima' jer su je uhodili i maltretirali dok je željela par minuta samoće tijekom šetnje plažom u Australiji. Pjevačica tvrdi da su je paparazzi neumorno progonili te odbijali ostaviti je na miru, tražeći od nje da im pozira u kupaćem kostimu.

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Katy Perry: 'Moj veliki plan se ostvaruje: postala sam slavna, a to je gnjusno!'

'Australski tisak: trebali biste se stidjeti svojih paparazza i kulture tabloida. Vaši paparazzi nemaju poštovanja ni karaktera. Nisu humani! Danas su me progonili odrasli muškarci dok sam pokušavala pronaći malo mira u šetnji plažom. Ovi muškarci nisu željeli prestati dok sam ih molila da me puste na miru i daju mi prostora', napisala je uzrujana pjevačica na Twitteru.

'I drugi ljudi su zastali i pokušali mi pomoći, no paparazzi su nastavili po svom, smijući mi se u lice i nastavljajući sa svojim okidanjem fotografija. Rekli su mi da možemo postići dogovor. Ako im dopustim da me slikaju u kupaćem kostimu, ostavit će me na miru. To je perverzno i odvratno ponašanje koje se nikada ne bi trebalo tolerirati! Nikada se neću nagoditi s paparazzima niti biti prijateljica nekome tko pozdravlja ovakav način ponašanja', napisala je Perry, a u sljedećem je 'tweetu' objavila fotografije nekih od paparazza kako bi upozorila i ostale s kim imaju posla.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene