Drugačija nego prije

Gornji dio njezine haljine sve je ostavio u čudu, čipka nije pokrila baš sve onako kako bi mnogi očekivali

Katy Perry Katy Perry Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry - 3 Katy Perry - 2 Katy Perry - 1 Katy Perry Katy Perry Katy Perry +0 Katy Perry Galerija

Katy Perry iznenadila je modnim odabirom za ovogodišnju Met Galu pojavivši se u nešto drugačijem izdanju nego prijašnjih godina.

Pjevačica Katy Perry plijenila je pozornost na Met Gali 2022i to u zanimljivoj kreaciji u kakvoj je već dugo vremena nismo imali priliku vidjeti, a kao da je i ona sama jedva dočekala da se pokaže u sređenom izdanju.

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

37-godišnja Katy time je ispunila dano obećanje da će igrati na potpuno drugačiju kartu na crvenom tepihu ovogodišnje Met Gale nego što smo od nje navikli jer je inače poznata po ljubavi prema ekstravagantnim kostimima, pa se mnogi sjećaju njezinih kreacija kada se pojavila odjevena kao luster ili pak cheeseburger.

No, čini se kako je odlučila krenuti u novom smjeru, odlučivši se za asimetričnu haljinu Oscara de la Rente s prozirnom crnom čipkom, ispod koje je kombinirala i ultrakratku suknju, u kojoj su njezine duge noge došle do izražaja.

Iako su obožavatelji možda bili iznenađeni nenametljivim, ali seksi izgledom, Katy je za Page Six najavila da takvo nešto i mogu očekivati od nje.

"Znate, bilo bi prilično očito da idem igrati na šašavu, ludu, divlju, veliku, zabavnu, šarenu kartu. Ovog puta ću igrati na sasvim drugu kartu. Možda ću samo doći u oklopu ili tako nešto. Možda ni neću ići jer ću nekome poslati oklop, a oni će se samo pretvarati da sam ja", našalila se Katy u nedavnom intervjuu za Page Six.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Lasić Frano Lasić Frano Lasić Frano Lasić +10 Frano Lasić - 5 Celebrity Naš glumac šokirao svojim najnovijim fotografijama, obožavatelji u nevjerici provjeravali je li to zbilja on: ''Ovo nije istina...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne - 3 Cara Delevingne - 1 Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 4 +16 Cara Delevingne - 5 Celebrity U toplesu prošetala crvenim tepihom: Pojavila se zakopčana do grla, a onda je skinula sako i pokazala sve!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene