Katy Perry i Orlando Bloom planiraju se preseliti u Australiju, koju slavni glumac obožava. Ondje žele odgojiti svoju kći.

Galerija


Pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom prvo zajedničko dijete će dobiti za nekoliko tjedana, a slavni par objavio je kako se pripremaju za još jednu veliku životnu promjenu.

Vezani članci Orlando Bloom Eksplicitni prizori njegove muškosti s odmora sve su šokirali, a sad konačno znamo zašto se odlučio na taj potez Katy Perry Najnovije fotografije nekoliko tjedana pred porod: Poznata trudnica u badiću istaknula trbuh, uživa u morskim radostima

Razmišljaju o selidbi u Australiju kada se rodi njihova kći, a prema izvorima bliskim paru, ne bi imali ništa protiv da curica ondje provede djetinjstvo. Bloom je tijekom braka s bivšom suprugom Mirandom Kerr provodio puno vremena u Australiji.

"Obožavam biti ondje i preselio bih se odmah", rekao je u intervjuu za Daily Express. Glumac je dodao kako je Australija veliki dio njegovog života te obožava sve u vezi te zemlje.

Perry i Bloom zaručili su se u veljači ove godine, no zbog pandemije koronavirusa odgodili su vjenčanje. Vijesti da će postati roditelji objavili su u spotu pjevačice za pjesmu "Never Worn White", a posljednjih tjedana paprazzi često ulove Katy dok uživa na plaži s prijateljima.

Bloom iz braka s manekenkom Mirandom Kerr ima 9-godišnjeg sina.

Razmjenjivao nježnosti s prelijepom suprugom, nije se bunio kad se skinula u toples dok su uživali na jahti