Katy Perry i Orlando Bloom prolaze kroz krizu u vezi dok zajedno čekaju prvo dijete.

Galerija


Veza između glumačko-pjevačkog para Katy Perry i Orlanda Blooma navodno se promijenila nakon što su između njih dvoje porasle tenzije dok zajedno čekaju prvo dijete, prenosi britanski The Mirror.

Vezani članci Provjereno otkriva skandalozan slučaj iz riječkog KBC-a - 10 Provjereno otkriva slučaj iz riječkog KBC-a: Priopćili majci da joj nerođeno dijete neće preživjeti i dali joj skandaloznu uputu Katy Perry i Orlando Bloom Na svijet je stigla njihova djevojčica: Pop-zvijezda i glumac objavili sretne vijesti pa poslali snažnu poruku

Par je nedavno javno progovorio kako se zajedno pripremaju za dolazak prinove, djevojčice koja bi svjetlo dana trebala ugledati za nekoliko mjeseci, ali čini se da su imali nekoliko uspona i padova u svom dosad savršenom odnosu, otkako je Katy ostala trudna.

Navodno je Orlando pod velikim stresom zbog opasnosti koje predstavlja koronavirus i osjeća se vrlo nezaštićenim, a Katy je nervozna zbog prve trudnoće dok Orlando već ima sina Flynna kojeg je dobio s bivšom suprugom Mirandom Kerr, otkrio je njima blizak izvor za Us Weekly.

Inače vijest o trudnoći tajili su sve do ožujka, a Katy je priznala da je to tajna koju je morala čuvati najduže u životu.

"Ja sam uzbuđena, mi smo uzbuđeni, to je vjerojatno najveća tajna koju sam morala najduže čuvati", bila je izjavila.

Ronaldova zaručnica objavila video na koji je i on sam reagirao, a neki su priznali da je teško usredotočiti se