Ajoj

Nevolje u raju zbog trudnoće: Dosad su im cvale ruže, ali tenzije su iz dana u dan sve veće?

Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) +0 Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Galerija

Katy Perry i Orlando Bloom prolaze kroz krizu u vezi dok zajedno čekaju prvo dijete.

Veza između glumačko-pjevačkog para Katy Perry i Orlanda Blooma navodno se promijenila nakon što su između njih dvoje porasle tenzije dok zajedno čekaju prvo dijete, prenosi britanski The Mirror.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Čini se da im se sviđa! Jedan od najbogatijih na svijetu uživao na ručku u Šipanskoj Luci, dobro raspoložen nazdravljao je s poznatim prijateljima i zaručnicom!

Par je nedavno javno progovorio kako se zajedno pripremaju za dolazak prinove, djevojčice koja bi svjetlo dana trebala ugledati za nekoliko mjeseci, ali čini se da su imali nekoliko uspona i padova u svom dosad savršenom odnosu, otkako je Katy ostala trudna.

Navodno je Orlando pod velikim stresom zbog opasnosti koje predstavlja koronavirus i osjeća se vrlo nezaštićenim, a Katy je nervozna zbog prve trudnoće dok Orlando već ima sina Flynna kojeg je dobio s bivšom suprugom Mirandom Kerr, otkrio je njima blizak izvor za Us Weekly.

Inače vijest o trudnoći tajili su sve do ožujka, a Katy je priznala da je to tajna koju je morala čuvati najduže u životu.

"Ja sam uzbuđena, mi smo uzbuđeni, to je vjerojatno najveća tajna koju sam morala najduže čuvati", bila je izjavila.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene