otkrili ime

Na svijet je stigla njihova djevojčica: Pop-zvijezda i glumac objavili sretne vijesti pa poslali snažnu poruku

Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) +0 Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Galerija

35-godišnja Katy i 43-godišnji Orlando objavili su crno-bijelu fotografiju na kojoj za ruku drže svoju kćerkicu.

Pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom postali su roditelji. "Ispunjeni smo ljubavlju i zahvalnošću zbog dolaska naše kćerkice", izjavio je slavni par za UNICEF. Otkrili su kako su kćeri dali ime Daisy Dove.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Čini se da im se sviđa! Jedan od najbogatijih na svijetu uživao na ručku u Šipanskoj Luci, dobro raspoložen nazdravljao je s poznatim prijateljima i zaručnicom!

35-godišnja Katy i 43-godišnji Orlando objavili su crno-bijelu fotografiju na kojoj za ruku drže svoju kćerkicu. Sretnu vijest objavili su putem UNICEF-ovih društvenih mreža jer su ambasadori organizacije, a poslali su snažnu poruku u kojoj su pozvali na podizanje svijesti o djeci rođenoj u područjima u kojima nedostaje lijekova.

"Znamo da smo sretnici i da ne mogu svi doživjeti miran porođaj kao mi. Društva diljem svijeta i dalje se suočavaju s nedostatkom zdravstvenih potrepština i brojna su djeca zbog toga ugrožena. To nam slama srca, pogotovo zbog činjenice što smo i samo novopečeni roditelji", istaknuli su u izjavi.

Perry i Bloom zaručili su se u veljači ove godine, no zbog pandemije koronavirusa odgodili su vjenčanje. Vijesti da će postati roditelji objavili su u spotu pjevačice za pjesmu "Never Worn White", a posljednjih tjedana paparazzi često ulove Katy dok uživa na plaži s prijateljima.

Par je prije nekoliko dana istaknuo kako razmišljaju o selidbi u Australiju te da ne bi imali ništa protiv toga da njihova djevojčica ondje provede djetinjstvo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene