35-godišnja Katy i 43-godišnji Orlando objavili su crno-bijelu fotografiju na kojoj za ruku drže svoju kćerkicu.

Galerija


Pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom postali su roditelji. "Ispunjeni smo ljubavlju i zahvalnošću zbog dolaska naše kćerkice", izjavio je slavni par za UNICEF. Otkrili su kako su kćeri dali ime Daisy Dove.

Vezani članci Orlando Bloom Eksplicitni prizori njegove muškosti s odmora sve su šokirali, a sad konačno znamo zašto se odlučio na taj potez Katy Perry Najnovije fotografije nekoliko tjedana pred porod: Poznata trudnica u badiću istaknula trbuh, uživa u morskim radostima

35-godišnja Katy i 43-godišnji Orlando objavili su crno-bijelu fotografiju na kojoj za ruku drže svoju kćerkicu. Sretnu vijest objavili su putem UNICEF-ovih društvenih mreža jer su ambasadori organizacije, a poslali su snažnu poruku u kojoj su pozvali na podizanje svijesti o djeci rođenoj u područjima u kojima nedostaje lijekova.

"Znamo da smo sretnici i da ne mogu svi doživjeti miran porođaj kao mi. Društva diljem svijeta i dalje se suočavaju s nedostatkom zdravstvenih potrepština i brojna su djeca zbog toga ugrožena. To nam slama srca, pogotovo zbog činjenice što smo i samo novopečeni roditelji", istaknuli su u izjavi.

Perry i Bloom zaručili su se u veljači ove godine, no zbog pandemije koronavirusa odgodili su vjenčanje. Vijesti da će postati roditelji objavili su u spotu pjevačice za pjesmu "Never Worn White", a posljednjih tjedana paparazzi često ulove Katy dok uživa na plaži s prijateljima.

Par je prije nekoliko dana istaknuo kako razmišljaju o selidbi u Australiju te da ne bi imali ništa protiv toga da njihova djevojčica ondje provede djetinjstvo.

Brad ponovno ljubi, ali ne Jen ni Angelinu? 29 godina mlađu ljepoticu odveo na dobro poznato imanje u Europi