Par koji izluđuje medije

Njih je nemoguće pratiti - par koji izluđuje fanove i medije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Malo su zajedno, pa malo nisu, nakon toga su ponovno zajedno, pa opet nisu. Slavni par izluđuje medije i fanove svojim igricama 'voli me, ne voli me'.

Katy Perry i John Mayer izluđuju obožavatelje i medije svojim igricama 'voli me, ne voli me'.  Nitko u stvari ne zna jesu li zajedno ili nisu. Dok jedni pričaju kako je slavni par još jednom prekinuo (prestali smo brojati nakon 235 puta), drugi tvrde kako su i dalje zajedno i sretni.

Pogledaj i ovo Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Samozatajni su Golupčići već 3 godine skrivaju detalje veze, no sinoć su imali prvo službeno pojavljivanje u javnosti

Časne sestre nisu zadovoljne njenim stilom života i ne žele poslovati s njom

Twitter gori nagađanjima oko njihovog trenutnog statusa, ali ruku na srce, Twitter i nije najpouzdaniji izvor informacija. Neki tvrde kako je Katy Parry uplitanjem u nesporazum između Nicki Minaj i Taylor Swift samo željela skrenuti pažnju s problema koje ona i John imaju.

I dok su jedni tvrdili kako par definitivno nije zajedno, vlasnik jednog restorana objavio je twitt u kojem tvrdi kako Katy i John upravo večeraju kod njega. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene