Malo su zajedno, pa malo nisu, nakon toga su ponovno zajedno, pa opet nisu. Slavni par izluđuje medije i fanove svojim igricama 'voli me, ne voli me'.


Katy Perry i John Mayer izluđuju obožavatelje i medije svojim igricama 'voli me, ne voli me'.  Nitko u stvari ne zna jesu li zajedno ili nisu. Dok jedni pričaju kako je slavni par još jednom prekinuo (prestali smo brojati nakon 235 puta), drugi tvrde kako su i dalje zajedno i sretni.

Časne sestre nisu zadovoljne njenim stilom života i ne žele poslovati s njom

Vezani članci Orlando Bloom i Katy Perry Ekscentrični slavni par poznat je po neobičnom ponašanju, a sada su opet sve iznenadili svojom pojavom Slika nije dostupna Katy rangirala ljubavnike po umijeću u krevetu: Jako je zanimljivo prvo mjesto...

Twitter gori nagađanjima oko njihovog trenutnog statusa, ali ruku na srce, Twitter i nije najpouzdaniji izvor informacija. Neki tvrde kako je Katy Parry uplitanjem u nesporazum između Nicki Minaj i Taylor Swift samo željela skrenuti pažnju s problema koje ona i John imaju.

I dok su jedni tvrdili kako par definitivno nije zajedno, vlasnik jednog restorana objavio je twitt u kojem tvrdi kako Katy i John upravo večeraju kod njega. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook