vidite li i vi sličnost?

Uskočila u usku haljinu od lateksa pa zasjenila i slavnog zaručnika, svi komentiraju na koga neodoljivo nalikuje

Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) +0 Katy Perry (Foto: Profimedia) Galerija

Katy Perry i Orlando Bloom prošetali su crvenim tepihom u Los Angelesu u crnim kombinacijama, a neki su komentirali i kako ih pjevačica neodoljivo podsjeća na tragično preminulu kolegicu.

Pjevačica Katy Perry i njezin zaručnik, glumac Orlando Bloom, proteklog su se vikenda pojavili na jednoj gala večeri u Los Angelesu, a svi pogledi bili su uprti u njih dok su šetali crvenim tepihom.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Čini se da im se sviđa! Jedan od najbogatijih na svijetu uživao na ručku u Šipanskoj Luci, dobro raspoložen nazdravljao je s poznatim prijateljima i zaručnicom!

Perry je na sebi imala crnu periku kojom je prekrila svoju plavu kosu, a sve je podsjetila na ono kako je izgledala na počecima svoje karijere. Utegnula se u usku, crnu haljinu od lateksa, a obzirom na cijelu kombinaciju mnogi su na društvenim mrežama komentirali i kako neodoljivo podsjeća na tragično preminulu kolegicu Amy Winehouse. Bloom je s druge strane nosio elegantno crno odijelo.

44-godišnji Orlando i 36-godišnja Katy vezu su započeli 2016. godine, no prekinuli su godinu dana kasnije i ponovno se pomirili 2018. godine jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu prošle godine dobili su kćer.

Orlando ima 10-godišnjeg sina Flynna kojeg je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. Njih dvoje braku su bili od 2010. do 2013. godine, dok je Katy bila u braku s britanskim komičarem Russellom Brandom od 2010. do 2012.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Celebrity Sahranjena Marina Tucaković: Ispunjena joj je posljednja želja, od nje se oprostile neutješne glazbene zvijezde

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene