Starleta je nedavno snimljena kako izlazi iz auta s drugim frajerom te s njim odlazi u hotel.


Nakon navodne afere s mlađahnom reality zvijezdom Scottyjem T Katie Price objavila je kako je na kratko povlači daleko od očiju javnosti kako bi spasila svoj brak s Kieran Haylerom.

Majka petero djece zadnjih tjedana puni naslove raznih tabloida, a osim navodne afere promovira i svoju autobiografiju te priznaje kako je predstavljanje knjige probudilo zaboravljene stvari koja je dovela do zamršenih odnosa sa sadašnjim mužem.

'U knjizi ima mnogo stvari koje su veoma traumatične za mene i Kierana. Išli smo na terapiju u to vrijeme i mislili smo da smo prešli preko toga i krenuli dalje, u to vrijeme posvetila sam se prvenstveno djeci i nisam mogla na sve strane' rekla je Katie za The Sun.

Katie u svojoj knjizi Rebron piše o bolnom trenutku kada je uhvatila svog muža kako ju vara sa njenom bivšom najboljom prijateljicom, Jane Pountney.

Katie je odlučila otići na putovanje s mužem i djecom i smatra kako će to biti dobro za njih oboje i za njihov novi početak, a nakon odmora vraća se daljnjoj promociji knjige.
 

 

I went for this option for my dress from @nakeddresses

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on